FOOTBALL LEAGUE

Βύζας Μεγάρων-Πανηλειακός 1-2

Βύζας Μεγάρων-Πανηλειακός 1-2
INTIME SPORTS

Ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Football League έκανε ο Πανηλειακός ο οποίος στο ματς που άνοιξε την αυλαία του 1ου ομίλου νίκησε με 2-1 τον Βύζαντα στα Μέγαρα. Δύο δοκάρια οι Πυργιώτες. Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής.

Με το δεξί ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα της Football League ο Πανηλειακός, καθώς η ομάδα του Πύργου για τον 1ο όμιλο επικράτησε με 2-1 στα Μέγαρα του τοπικού Βύζαντα.

Οι Πυργιώτες που είχαν και δύο δοκάρια στο ματς πήραν το πρώτο τους "τρίποντο" με τα γκολ των Κωνσταντινίδη και Καλαϊτζίδη. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Αρναρέλη.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Ο Πανηλειακός μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πλασέ του Κωνσταντινίδη από φάουλ του Νάστου.

Η ομάδα του Πύργου στο 18' είχε δοκάρι από την κεφαλιά του Πίγκλα, ενώ στο 31' διπλασίασε τα τέρματά της με διαγώνιο σουτ του Καλαϊτζίδη.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο Βύζαντας ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να μειώσει στο 43΄με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αρναρέλη.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πιο χαλαρό ρυθμό και η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν και πάλι για τον Πανηλειακό, όταν στο 66' από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάστου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο διαιτητής του αγώνα Φώτης (Ευβοίας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Νικολέτο, Iερ. Μαζιώτη, Γκαϊδατζή, Παπαευθυμίου, Δημόπουλο, Σπανό, Κοτσώνη, Καλαϊτζίδη, Λίτσο, Σαραμαντά, Μπιτάνγκ, Πίτκα και Μάρτινο.

Βύζας Μεγάρων: Λούκιτς, Ταμπάκης, Μανδύλης, Παπαευθυμίου, Γιάντριτς, Μπέλερης (46' Δημόπουλος), Ιερ. Μαζιώτης, Αρναρέλης, Γκαϊδατζής, Νικολέτος (75' Αλ. Μαζιώτης), Λέκκας (50' λ.τρ. Σπανός).

Πανηλειακός: Πίτκας, Θωμόπουλος, Σαραμαντάς, Λίτσος, Κοτσώνης, Λιόσης, Πίγκλα (81' Χαλούλος), Νάστος, Μπιντάνγκ, Κωνσταντινίδης (86' Σταματής), Καλαϊτζίδης (74' Mαρτίνος).

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της πρεμιέρας:

1ος όμιλος

Κυριακή (29/9)

Ηρακλής Ψαχνών-Χανιά (16.00)

Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος (16.00)

Παναχαϊκή-Αστέρας Μαγούλας (16.00)

Δευτέρα (30/9)

Επισκοπή-Φωστήρας (16.00)

Φωκικός-Καλλιθέα (16.00)

Ολυμπιακός Βόλου –Γλυφάδα (16.00, OTE TV)

2ος όμιλος

Κυριακή (29/9)

Τύρναβος-Βατανιακός (16.00)

Εθνικός Γαζώρου-Αιγινιακός (16.00)

Δόξα Δράμας-Νίκη Βόλου (18.00, OTE TV)

Δευτέρα (30/9)

Κέρκυρα-Αναγέννηση Γιαννιτσών (16.00)

Πιερικός-Απόλλων Καλαμαριάς (16.00)

Καβάλα-Ηρακλής (18.00, OTE TV)

Τετάρτη (2/10)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ζάκυνθος (16.00)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ