ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βρουσάι: "Ήθελα να κλάψω μετά την ακύρωση του γκολ, ο διαιτητής επηρέασε το παιχνίδι"

Ο Βρουσάι διαμαρτύρεται για το γκολ που ακυρώθηκε
Ο Βρουσάι διαμαρτύρεται για το γκολ που ακυρώθηκε EUROKINISSI

Ο Βρουσάι στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά την ισοπαλία στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ανέφερε πως ήθελε να κλάψει μετά την ακύρωση του γκολ του.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης, με τους ερυθρόλευκους να έχουν έντονα παράπονα για το ακυρωθέν γκολ του Βρουσάι στο 89'. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων τόνισε πως ήθελε να κλάψει μετά την ακύρωση του γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βρουσάι:

"Μετά που ακύρωσαν το γκολ ήθελα να κλάψω, δεν υπάρχει χειρότερα ο συναίσθημα. Είχαμε χαμένες ευκαιρίες, όταν έβαλα το γκολ πανηγύρισα με την ψυχή μου. Μετά από ένα οφσάιντ που δεν έχω δει τη φάση. Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια.

Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, μας έδωσε ώθηση. Δεν υπήρχε περίπτωσηνα μην κερδίζαμε το ματς. Στην ουσία το χάσαμε, όπως και στη Λεωφόρο, που έπρπε να κερδίοσυμε

Πολλές φορές η μπάλα δεν σε θέλει. Δείξαμε ότι δεν σταματάμε, ότι το θέλαμε πάρα πολύ. Ακόμη και με δέκα παίκτες ο αντίπαλος προσπαθούσε να κάνει καθυστερήσεις. Οι καθυστερήσεις ήταν ελάχιστες. Η πρώτη κίτρινη στον Σωκράτη δεν ήταν καν κάρτα. Οι αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν το παιχνίδι. Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ