STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Βρουσάι σκόραρε στο 89', αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ του Αραμπί μετά από έλεγχο στο VAR

Η φάση με τον Ελ Αραμπί
Η φάση με τον Ελ Αραμπί PRINT SCREEN

Ο Βρουσάι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 89ο λεπτό στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, όμως το γκολ του δεν μέτρησε μετά από έλεγχο της φάσης από το VAR, για οφσάιντ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 89ο λεπτό του ντέρμπι αιωνίων κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον Βρουσάι, όμως η χαρά των γηπεδούχων για το 1-0 δεν κράτησε παρά μερικά λεπτά, και αυτό γιατί ο Πορτογάλος διαιτητής Πινέιρο πήγε στο μόνιτορ για να δει τη φάση μετά από κάλεσμα του VAR και ακύρωσε το γκολ, ως οφσάιντ στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός ήταν εκτεθειμένος, αλλά δεν ήρθε σε επαφή με την μπάλα. Ως εκ τούτου, ο VAR δεν μπορούσε από μόνος του να ακυρώσει το γκολ, γιατί ο διαιτητής ήταν αυτός που θα έπρεπε να κρίνει τη συμμετοχή του Ελ Αραμπί στη φάση.

Ο Πινέιρο πήγε στο μόνιτορ, είδε τη συμμετοχή του Μαροκινού και επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο για να ακυρώσει το γκολ, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε του ντέρμπι.

Δείτε την Game Night:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ