GREXIT

"Βρήκαν λάθος άνθρωπο και λάθος άθλημα να πλήξουν"

"Βρήκαν λάθος άνθρωπο και λάθος άθλημα να πλήξουν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν προτίθεται να κάνει πίσω και συνομιλητές του μεταφέρουν ότι όποιος τον παίρνει, του λέει ότι θα τιμήσει την ψήφο των Ενώσεων, θα υπερασπιστεί το ποδόσφαιρο και ότι βρήκαν λάθος άνθρωπο και λάθος άθλημα να πλήξουν.

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και την ηγεσία της ΕΠΟ, με τον κίνδυνο του Grexit να είναι πιο ορατό από ποτέ, ειδικά αν δεν υπάρξει πεδίο συνεννόησης και αν οι δυο πλευρές δεν υποχωρήσουν μπροστά στο σοβαρό και υπαρκτό ενδεχόμενο της ποδοσφαιρικής απομόνωσης, που θα έχει καταστροφικές συνέπειες για το άθλημα.

Ο κ. Κοντονής έχει και την πρωθυπουργική υποστήριξη, αφού ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε μαζί του, του μετέφερε την στήριξή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "του ζήτησα να μην κάνει βήμα πίσω. Ή τώρα όλοι θα δεχθούν την κάθαρση ή θα υποστούν τις συνέπειες".

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Γκιρτζίκης ψάχνει συμμαχίες στην αντιπολίτευση, με το Ποτάμι και τη Ν.Δ. κατά σειρά να έχουν εκφράσει την αντίθεσή του στην πολιτική Κοντονή και δεν δείχνει διάθεση παραίτησης. Τουλάχιστον την δεδομένη χρονική στιγμή, αν και υπάρχουν πολλές πιέσεις.

Συνομιλητές του προέδρου της Ομοσπονδίας αναφέρουν ότι "ο ίδιος συνεχίζει να μην κάνει δηλώσεις για να μην ρίξει λάδι στη φωτιά, αλλά σε όποιον τον παίρνει, λέει ότι θα τιμήσει την ψήφο των ενώσεων και τη δημοκρατία και θα υπερασπιστεί το ποδόσφαιρο από τις επιθέσεις που γίνονται. Βρήκαν λάθος άνθρωπο και λάθος άθλημα να πλήξουν για να τραβήξουν την προσοχή από τα προβλήματα της χώρας".

Επίσης, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, ο Ξανθιώτης παράγοντας δέχεται κλήσεις απ' όλη την Ελλάδα (από Ενώσεις και σωματεία), όπου του λένε να μην υποκύψει στις πιέσεις, να μην επιτρέψει την παρέμβαση του Κράτους στο ποδόσφαιρο και ότι μετά τη δήλωση Τσίπρα γίνεται απροκάλυπτο.

Όπως και να 'χει, η κατάσταση δείχνει να έχει φτάσει στο απροχώρητο και ζημιωμένο από μια αρνητική εξέλιξη βγαίνει πάνω απ' όλα το ποδόσφαιρο και όσοι το υπηρετούν από διάφορα πόστα. Ευχή όλων είναι -έστω και την ύστατη στιγμή- να προκύψει λύση και να αποφευχθεί ο κίνδυνος του Grexit.

Photo Credits: Action Images

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Σερέτης: Πόκερ ή σκάκι Υπουργέ;

Οι συνέπειες του ποδοσφαιρικού Grexit

Αδιέξοδο στη συνάντηση, άμεσος κίνδυνος για Grexit

"Nα αλλάξει η ΕΠΟ και βλέπουμε για το κύπελλο"

Κοντονής: "Η ΕΠΟ να πάρει άμεσα μέτρα"

Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Πες τα όλα Σταύρο

Αφιέρωμα: Κοντονής: Μπετόν ή φούσκα;

ΕΠΟ: "Στον Κοντονή πέταξε το μπαλάκι η FIFA, όχι σε εμάς"

Κατά του αποκλεισμού του ποδοσφαίρου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Γιαννίκος: "Θα καταρρεύσει το οικοδόμημα με Grexit"

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ