ΕΛΛΑΔΑ

Κοντονής: "Η ΕΠΟ να πάρει άμεσα μέτρα"

Κοντονής: "Η ΕΠΟ να πάρει άμεσα μέτρα"
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σταύρος Κοντονής αναφέρθηκε στην πιθανότητα η ΕΠΟ να αποβληθεί από τις διεθνείς ομοσπονδίες. Τι είπε για την αποκατάσταση της εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο περιθώριο της παρουσίας του στην Sportexpo Marathon 2016 (στη Θεσσαλονίκη), ο Σταύρος Κοντονής μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα είπε:

"Θέλω να δηλώσω ότι αν η ΕΠΟ δεν πάρει άμεσα εκείνα τα μέτρα που θα πιστοποιούν ότι το καθεστώς της αδιαφάνειας, της σήψης, της διαφθοράς, της αναξιοπιστίας και της καχυποψίας θα λάβει τέλος, τότε είναι πάρα πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να αποβληθεί από τις διεθνείς ομοσπονδίες.

Εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης αν συμβεί κάτι που δεν το θέλουμε και δεν το επιδιώκουμε γιατί εμείς θέλουμε να γίνει όλη αυτή η διαδικασία εν κινήσει χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, τότε η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει αυτά που πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα για να αποκατασταθεί το κύρος της ΕΠΟ και η αξιοπιστία της στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών.

Εχει τεθεί ο στόχος από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και από την ίδια την κυβέρνηση το σπάσιμο αυτής της κατάστασης που φθείρει όχι μόνο το άθλημα αλλά την πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων. Το ποδόσφαιρο θα επανέλθει σε μία κανονικότητα αξιοπιστίας μέσω του εκδημοκρατισμού και μέσω του σπασίματος αυτού του φαύλου κύκλου της διαφθοράς και της διαπλοκής. Ας το ξέρουν όλοι καλά ότι η κυβέρνηση σε θέματα ηθικής τάξης δεν κάνει πίσω".

Κοντονής: "Η ΕΠΟ να πάρει άμεσα μέτρα"
Κοντονής 580

Διαβάστε ακόμα:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ