ΕΛΛΑΔΑ

"Ναι στην κάθαρση, όχι στην διάλυση"

"Ναι στην κάθαρση, όχι στην διάλυση"
Άννα Καραμανλή ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το Ποτάμι που επιτέθηκε στον Σταύρο Κοντονή, ήταν η σειρά της Νέας Δημοκρατίας να αντιδράσει στο ενδεχόμενο Grexit. Συνάντηση Γκιρτζίκη με Άννα Καραμανλή, ποια η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα στη μάχη του για να αλλάξει την ΕΠΟ ακόμα και με το κόστος της απομόνωσης που θα έχει τεράστιες συνέπειες στο ποδόσφαιρο, την ώρα που η FIFA περιμένει την επανέναρξη του Κυπέλλου, αλλιώς δεν θα διστάσει να αποβάλει από τους κόλπους της την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άννα Καραμανλή, συναντήθηκε, σήμερα (1/4) το μεσημέρι με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη και τον Γενικό Γραμματέα, Παυσανία Παπανικολάου, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις και την απειλή αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις.

"Πολύπλευρες αρνητικές συνέπειες φέρνει το Grexit"

"Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ανεξάρτητα από τις όποιες προθέσεις του, με αποσπασματικές και σπασμωδικές ενέργειες προχώρησε στη ματαίωση της διεξαγωγής του Κυπέλλου. Χωρίς οργανωμένο σχέδιο και με επικοινωνιακού χαρακτήρα στοχεύσεις. Η οργανωμένη προσπάθεια για την εξυγίανση και πρόοδο του ποδοσφαίρου, προϋποθέτει την ειλικρινή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, χωρίς αποκλεισμούς.

Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να διασφαλισθεί και για αυτό καλούμε τον κ. Κοντονή να κάνει ό,τι απαιτείται για την αποτροπή του Grexit. Ας συνειδητοποιήσει ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είχε πολύπλευρες αρνητικές συνέπειες τόσο για το ποδόσφαιρο, όσο και για την ευρύτερη κοινωνική ζωή του τόπου", ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Καραμανλή.

Η θέση της ΕΠΟ για την συνάντηση

Από την ΕΠΟ λένε ότι η Ομοσπονδία με χαρά αποδέχθηκε το αίτημα από τη Νέα Δημοκρατία για συνάντηση και ότι προτίθενται να συζητήσουν τις προσεχείς ημέρες με όλα τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης, καθώς και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Μάλιστα τονίζουν ότι και αν η ΕΠΟ δεν ταυτίζεται με κανένα πολιτικό κόμμα, με τη ΝΔ υπήρξε συναντίληψη και κοινή βούληση για την πρόοδο του αθλήματος μέσα στο πλαίσιο που ορίζουν οι διεθνείς συνομοσπονδίες.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ