ΡΟΔΟΣ

"Βράζουν" με την διαιτησία

"Βράζουν" με την διαιτησία
στραντζαλης

Παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα Βοσκάκη, έχουν στην Ρόδο, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Δόξα Δράμας

Τόσο ο τεχνικός της Ρόδου, Γιώργος Στράντζαλης, όσο και ο πρόεδρος της ομάδας, Τώνης Μαρτίνης, έχουν παράπονα από τον παραπάνω χρόνο των καθυστερήσεων, που κράτησε ο Βοσκάκης.
Ο Γιώργος Στράντζαλης μάλιστα στην συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για "κλοπή ": " Σέβομαι τον Στράτο Βουτσακέλη τον οποίο θεωρώ δάσκαλο και δεν θέλω να κάνω ανάλυση του παιχνιδιού. Θέλω όμως να πω πώς οι παίκτες μας υπερέβαλαν εαυτόν κι έδωσαν το 101% των δυνάμεων τους.

Σήμερα όμως έγινε κλοπή όχι τόσο για το γκολ που δεχθήκαμε, όσο για τον χρόνο που κράτησε καθυστερήσεις ο διαιτητής για να έρθει η ισοφάριση. Πρέπει να σας πω πώς συμφωνεί μαζί μας κι ο παρατηρητής του αγώνα ο οποίος μου είπε πώς θα ζητήσει εξηγήσεις για τον παραπάνω χρόνο που κράτησε από τον διαιτητή.

Αυτός ο αγώνας ήταν μια κατηγορία για μας. Βέβαια όχι πώς τελείωσε για μας τίποτα ακόμα. Θα πρέπει να πάμε την Τετάρτη στην Νίκαια και να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε σήμερα



".

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Δόξας, Στράτος Βουτσακέλης είπε: " Τα πλέι άουτ αποτελούν για όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο μια διαδικασία πρωτόγνωρη. Αυτά τα παιχνίδια αποτελούν για όλους μας μια ψυχική επιβάρυνση.

Όσο αφορά τον σημερινό αγώνα πρέπει να πω πώς ξεκινήσαμε καλύτερα από την Ρόδο που ήταν νευρική. Δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες ενώ παράλληλα απειληθήκαμε από στημένες φάσεις. Στο β' ημίχρονο η Ρόδος προηγήθηκε γρήγορα με την πρώτη φάση που δημιούργησαν οι παίκτες της.

Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε σπασμωδικά άλλες φορές και άλλες πάλι ανορθόδοξα να δημιουργήσουμε κάτι καλό αλλά τελικά ισοφαρίσαμε στις καθυστερήσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καλύτερη είναι πάντα η ομάδα που κερδίζει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο



".

Να σημειωθεί πως οι διαιτητές της αναμέτρησης μετά την λήξη του αγώνα, δέχθηκαν φραστική επίθεση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ρόδος Τώνη Μαρτίνη, ο οποίος μπήκε στα αποδυτήρια και ζητούσε εξηγήσεις σε έντονο ύφος για τον παραπάνω χρόνο των καθυστερήσεων.

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV.










TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ