ΑΕΚ

Βράνιες: "Η ΑΕΚ είναι πιο πάνω και από τη ζωή"

Ο Όγκνιεν Βράνιες
Ο Όγκνιεν Βράνιες EUROKINISSI SPORTS

Ο Όγκνιεν Βράνιες σε ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία δείχνει τον ίδιο πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έγραψε ότι η "ΑΕΚ είναι πιο πάνω και από τη ζωή".

Ο Όγκνιεν Βράνιες αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, καθώς απουσίασε από τη σημερινή (06/12) προπόνηση της Ένωσης, λόγω συμπτωμάτων διάσεισης. Ο Βόσνιος στόπερ θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος (αν υπάρχει).

Ο ίδιος πάντως φρόντισε με μια ανάρτησή του στο Instagram να δείξει το πάθος του για την ομάδα, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία που είναι πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και πιάνει το κεφάλι του, πιθανόν από τη σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι με τον Βέλεθ στο ένατο λεπτό. "Η ΑΕΚ είναι πιο πάνω και από τη ζωή", ανέφερε η λεζάντα της ανάρτησής του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ