ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Βοτανικός: "Μπλόκο" των 59 για το νέο γήπεδο, αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο του 2023 η επικύρωση της απόφασης της Γ.Σ.

Βοτανικός: "Μπλόκο" των 59 για το νέο γήπεδο, αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο του 2023 η επικύρωση της απόφασης της Γ.Σ.

Τα 59 μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που ήταν κατά της απόφασης για το νέο γήπεδο στον Βοτανικό και προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο που θα επικύρωνε το αποτέλεσμα της Γ.Σ., πέτυχαν την αναβολή για τον Φεβρουάριο του 2023.

Η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στις 31 Μαρτίου υπερψήφισε την πρόταση για δημιουργία του νέου γηπέδου του τριφυλλιού στον Βοτανικό. Βέβαια, για να επικυρωθεί αυτή η απόφαση, πρέπει να περάσει από το Διοικητικό Εφετείο και 59 μέλη του Ερασιτέχνη που ήταν κατά της απόφασης, έκαναν προσφυγή και πέτυχαν την αναβολή της επικύρωσης τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023.

Οι 59 έκαναν προσφυγή και παράλληλα κατέθεσαν αγωγή εναντίον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και για το λόγο αυτό αναβλήθηκε για εννέα μήνες η εκδίκαση, μέχρι να βγει απόφαση για την αγωγή που κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ώστε να... μπλοκάρουν τις διαδικασίες.

Τι ζητούν; Την ακύρωση όλης της Γενικής Συνέλευσης, υποστηρίζοντας ότι το πρότζεκτ έπρεπε να είχε υπερψηφιστεί από τα 2/3 του συνολικού αριθμού των μελών και όχι των ψηφισάντων, αλλά και ότι δεν έπρεπε να υπάρξει επιστολική ψήφος.

Αυτό συμβαίνει σε μια περίοδο που θα έπρεπε να τρέξουν οι διαδικασίες, να πέσουν υπογραφές των συμβάσεων ανάμεσα σε Δήμο και Παναθηναϊκό και να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου. Η εξέλιξη αυτό αποδεικνύει πως υπάρχουν εμπόδια στην όλη διαδικασία και μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη. Σίγουρα πάντως θα ακολουθήσουν πολλά επεισόδια, σε ένα ζήτημα που απασχολεί όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια.

TAGS ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ