STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Οι Φερνάντες τον έστειλαν στον τελικό του τουρνουά κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Μπαριέντος σε φιλικό του Βόλου τη σεζόν 2022-23
Ο Μπαριέντος σε φιλικό του Βόλου τη σεζόν 2022-23 IN TIME SPORTS

Με γκολ που πέτυχαν οι Πάολο και Βίκτορ Φερνάντες ο Βόλος επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίστηκε χωρίς τον Κόντε ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης και θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Τρίτης (9/8) τον ΟΦΗ.

Ο Βόλος με δύο γκολ από τους Πάολο και Βίκτορ Φερνάντες, ένα σε κάθε ημίχρονο, επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει για δεύτερη σεζόν.

Ο Βόλος θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στον τελικό του τουρνουά την Τρίτη (9/8) ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει με τον Αστέρα.

Ο ΠΑΣ απείλησε πρώτο στο 16' όταν ο Κύρκος με διπλή προσπάθεια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κλέιμαν. Στο 31' όμως ο Βόλος κέρδισε ένα φάουλ και ο Πάολο Φερνάντες με εξαιρετική εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πριόρ για το 1-0.

Στο 58' ο Βόλος απείλησε με τον Μπαριέντος αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω. Ο ΠΑΣ απάντησε στο 60' με κεφαλιά του Μπαγκαλιάνη αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε. Στο 63' ο Βόλος βρέθηκε κοντά στο 2-0 αλλά η κεφαλιά του Άλχο από τη μικρή περιοχή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Το 2-0 ήρθε για τους γηπεδούχους στο 66’ με τον Βίκτορ Φερνάντες, ο οποίος με προβολή μετά από σέντρα του Φαν Βέερτ νίκησε τον Σούλη.

ΒΟΛΟΣ (Όσβαλντ Τανσό): Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ματίγια, Εσκοβάλ, Σιέλης, Βίκτορ Φερνάντεθ, Πάολο Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Έπαιξαν και οι Ουεντραόγκο, Ντέλετιτς, Τάχατος, Σταμένκοβιτς, Τσέλιος, Λούνα, Μπαριέντος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Πριόρ, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίμας, Ροσέρο, Κύρκος (70’ Ρίζος), Παμλίδης.

Στο β’ έπαιξαν και οι: Σούλης, Τσάβος, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Κιάκος, Αλ. Λώλης, Τσίρης, Λιάσος, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Ν. Λώλης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ