ΒΟΛΟΣ

ΠΑΕ Βόλος: "Οι κατ' όνομα μεγάλοι προκαλούν αηδία στους αγνούς φίλους του ποδοσφαίρου"

Ο Αχιλλέας Μπέος στη διάρκεια του αγώνα Βόλος - ΟΦΗ | 20 Νοεμβρίου 2021
Ο Αχιλλέας Μπέος στη διάρκεια του αγώνα Βόλος - ΟΦΗ | 20 Νοεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Βόλος έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό κάνοντας λόγο για σάπιο κατεστημένο που οδηγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στο τέλμα και προκαλεί αηδία στους αγνούς φίλους του ποδοσφαίρου.

Επίσημη ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα Ολυμπιακός - Βόλος έβγαλε η ομάδα της Μαγνησίας στην οποία κάνει λόγο για σάπιο κατεστημένο που οδηγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στο τέλμα και προκαλεί αηδία στους αγνούς φίλους του ποδοσφαίρουν σφαγιάζοντας κάθε εβδομάδα τις άλλες ομάδες.

Η ανακοίνωση του Βόλου αναφέρει:

"Συγχαρητήρια στην ελληνική διαιτησία και σε όσους επί σειρά ετών υπηρετούν ένα σάπιο κατεστημένο που έχει οδηγήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο στο τέλμα. Συγχαρητήρια φυσικά και σε όσους ακόμη αντέχουν να βλέπουν την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Επιτέλους οι κατ’ όνομα μεγάλοι ας κάνουν ένα πρωτάθλημα μεταξύ τους, όπως το θέλουν, κι ας μην προκαλούν αηδία στους αγνούς φίλους του ποδοσφαίρου σφαγιάζοντας κάθε εβδομάδα όλες τις άλλες ομάδες…".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ