ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Ντεμπούτο "εννιαριού" στους Θεσσαλούς σημαίνει γκολ και αποτέλεσμα

Ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ολυμπιακός - Βόλος
Ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ολυμπιακός - Βόλος INTIME

Το γκολ του Ογκνιέν Οζέγκοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό διεύρυνε μια αλυσίδα που θέλει νεοφερμένους επιθετικούς στον Βόλο να σκοράρουν στο ντεμπούτο τους, χαρίζοντας με αυτά τους τα πρώτα γκολ και θετικά αποτελέσματα στους Θεσσαλούς.

Τείνει να γίνει παράδοση στον Βόλο. Νιόφερτος επιθετικός, νέος βασικός φουνταριστός στους Θεσσαλούς σημαίνει πως στο ντεμπούτο συστήνεται με γκολ και αυτό συμβάλλει σε θετικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδια στα χρόνια που βρίσκονται στη Super League.

Το ξεκίνημα έγινε με τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος πήρε το πρώτο του παιχνίδι ως "εννιάρι" του Βόλου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της σεζόν 2019-20 στις 13/9/2020 κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Είχε να σκοράρει 2,5 χρόνια από την παρθενική του επαγγελματική σεζόν στον Αστέρα, τον Φεβρουάριο του ’18. Βρήκε δίχτυα στο 77’ ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη (2-0) του Βόλου, με το πρώτο από τα 11 γκολ του εκείνης της σεζόν που τον έφεραν, στο τέλος της, με μεταγραφή (κάτι παραπάνω από) εκατομμυρίου στην Ουτρέχτη.

Ο διάδοχός του διεθνή Έλληνα επιθετικού ήταν ο Τομ Φαν Βερτ. Το ντεμπούτο του έγινε στην πρεμιέρα του περυσινού πρωταθλήματος, ακριβώς πριν έναν χρόνο, στη φιλοξενία της Λαμίας. Στον Ολλανδό χρειάστηκαν 41 λεπτά προκειμένου να βρει δίχτυα, πετυχαίνοντας το 2-0 για την τότε ομάδα του (επικράτησε τελικά με 2-1) με το πρώτο από τα δικά του 17 γκολ στο πρωτάθλημα που τον έφεραν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, οδηγώντας τον επίσης σε μια προ ημερών μεταγραφή (και προφανώς επικερδή πώληση από τον Βόλο) στην ΑΕΚ.

Και η σχετική αλυσίδα διευρύνθηκε το βράδυ της Κυριακής (11/9). Ο διάδοχος του Φαν Βερτ, ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, μετρώντας παρά μόνο ελάχιστες προπονήσεις στον Βόλο, ξεκίνησε κόντρα στον Ολυμπιακό στην έδρα των πρωταθλητών, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ (με το τακουνάκι από την ασίστ του Φερνάντες) και δίνοντας με αυτό βαθμό στους Θεσσαλούς στο δικό του ντεμπούτο.

Η μόνη φορά που ξεκίνησε νεοφερμένος στον Βόλο επιθετικός χωρίς γκολ ήταν στην ιστορική πρεμιέρα της θεσσαλικής ομάδας στα "σαλόνια", τη σεζόν 2019-20, τότε στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Τότε στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Ερικ Γέντρισεκ. Δεν σκόραρε, αλλά κατά κάποιον τρόπο άρχισε το σχετικό γαϊτανάκι χάρη στον… διπλανό του τότε στην γραμμή κρούσης, τον Χουάν Μουνίθ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ του Βόλου στο 2-1 επί του Ιστορικού.

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ