STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΕ Βόλος: "Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας"

ΠΑΕ Βόλος: "Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας"

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιρρίπτει ευθύνες στην αστυνομία για την έκρυθμη κατάσταση εντός του Πανθεσσαλικού Σταδίου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Θεσσαλών με τον Άρη.

Σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτη την Ελληνική Αστυνομία για την ένταση στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Βόλου με τον Άρη εξέφρασε η θεσσαλική ΠΑΕ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οπαδοί από την Θεσσαλονίκη εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια της αστυνομίας για να εισβάλλουν εντός του γηπέδου.

"Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενη την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασε τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους!

Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτήσή του!", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ