ΒΟΛΟΣ

Βόλος: "Άλλαξε ο διαιτητής VAR χωρίς να έχουμε ενημερωθεί επίσημα, ας ελπίσουμε ο Μανούχος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων"

Η σημαία του Βόλου
Η σημαία του Βόλου EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος με ανακοίνωση του μια ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό έκανε γνωστό πως υπήρξε αλλαγή στον διαιτητή VAR και πως δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΚΕΔ καθώς ο Μανούχος πήρε τη θέση του Βεργέτη.

Ο Βόλος με ανακοίνωση του μια ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό για τα playoffs της Stoiximan Super League έκανε γνωστό πως υπήρξε αλλαγή στον διαιτητή VAR της αναμέτρησης χωρίς να έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΚΕΔ προς τις δύο ομάδες.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Μανούχος τοποθετήθηκε στο VAR αντί για τον Βεργέτη που είχε αρχικά οριστεί. Με την ανακοίνωση να αναφέρει:

"Πληροφορηθήκαμε ότι ο διαιτητής του VAR άλλαξε, χωρίς να έχουμε ενημερωθεί επίσημα. Ως δια μαγείας, ο πλέον κατάλληλος σύμφωνα με τον κύριο Μάνταλο, είναι ο Μανούχος.

Τα σχόλια δικά σας

Ελπίζουμε ο κ. Μανούχος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων γιατί τα πρωταθλήματα τελειώνουν σύντομα και η Δικαιοσύνη είναι προ των πυλών".

Και ο Αχιλλέας Μπέος έκανε σχετικό ποστάρισμα στο Facebook στο οποίο αναφέρει:

"Μόλις ενημερώθηκα ότι άλλαξε ξαφνικά ο διαιτητής VAR στον εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα που δίνει απόψε στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος και ανέλαβε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μανούχος, το μεγαλύτερο «εργαλείο» των τελευταίων δεκαετιών, ο άνθρωπος για τις επικίνδυνες αποστολές.

Αυτός, λοιπόν, είναι Μάνταλε, δεν βάζω το κύριος γιατί δεν συνάδει με μια τέτοια αλητεία, ο κατάλληλος για να φέρει σε πέρας ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι; Και όταν η αλλαγή έγινε χωρίς να ενημερωθούν καν οι ενδιαφερόμενοι, πώς να μην εικάσουμε την ύπαρξη δόλου και σκοπιμότητας; Δηλαδή κάνεις ό,τι θέλεις, όπως και όποτε το θέλεις;

Αλλά για όλα αυτά θα μιλήσει σύντομα η Δικαιοσύνη"!

Από την ΚΕΔ βέβαια έλεγαν πως ο λόγος που υπήρξε αυτή η αλλαγή είναι επειδή ο κ. Βεργέτης ήταν στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα ενώ σημείωναν πως υπήρξε και αλλαγή στον παρατηρητή της αναμέτρησης καθώς ο κ. Τριτσώνης ήταν επίσης άρρωστος και τη θέση του πήρε ο κ. Λιαχούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ