CHAMPIONS LEAGUE

Βόλφσμπουργκ - Λιλ 0-3: Πέρασαν ως πρώτοι οι Γάλλοι στους 16 του Champions League, εκτός Ευρώπης οι Γερμανοί

Οι παίκτες της Λιλ πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Ζάλτσμπουργκ
Οι παίκτες της Λιλ πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Ζάλτσμπουργκ © 2021 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η Λιλ επιβλήθηκε άνετα 3-0 εκτός έδρας της ουραγού Βόλφσμπουργκ και τερμάτισε πρώτη στον 7ο όμιλο του Champions League, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στο γκρουπ των ισχυρών στη φάση των "16" της διοργάνωσης.

Η Λιλ υπέταξε την Βόλφσμπουργκ με 3-0 εκτός έδρας και τερμάτισε στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου, κλείνοντας τη θέση της για τη φάση των "16" του Champions League, με τους Γιλμάζ, Ντέιβιντ και Γκόμεζ να σκοράρουν και να αφήνουν εκτός Ευρώπης τους Γερμανούς.

Μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης οι Λιλουά πήραν το προβάδισμα έπειτα από τρομερή ενέργεια του Ικονέ. Ο Γάλλος έκανε την κούρσα, μοίρασε στον Γιλμάζ, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος μέσα σε έξι λεπτά οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν την πρόκρισή τους επόμενη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης, χάρη στα γκολ των Ντέιβιντ και Γκόμεζ στο 72' και 78' αντίστοιχα, που διαμόρφωσαν το τελικό 0-3. Η Βόλφσμπουργκ αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου με πέντε βαθμούς.

Βόλφσμπουργκ: Κάστελς, Λακρουά, Γκιλαβογκί (75' Νμέτσα), Μπόρναου, Εμπαμπού (63' Μπακού), Βρανξ, Άρνολντ, Οτάβιο (63' Ρουσιγιόν), Γουαλντστσμίντ (75' Στέφεν), Γκέρχαρτ (46' Λουκεμπάκιο), Βέχορστ.

Λιλ: Γκρμπιτς, Τσελίκ (83' Ντιαλό), Φόντε, Μπότμαν, Μαντάβα, Σάντσες, Αντρέ, Γκούντμπουντσον (68' Γκόμεζ), Ικόνε (83' Γιαζιτζί), Γιλμάζ (75' Ονάνα), Ντέιβιντ.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ