ΛΑΜΙΑ

Βόκολος: "Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερο για εμάς"

Ο Λεωνίδας Βόκολος σε ματς της Λαμίας κόντρα στον ΠΑΟΚ για την Super League | 24 Απριλίου 2024
Ο Λεωνίδας Βόκολος σε ματς της Λαμίας κόντρα στον ΠΑΟΚ για την Super League | 24 Απριλίου 2024 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ | EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό στα playoffs κρατώντας στο 1-1 εντός έδρας τον ΠΑΟΚ και ο Λεωνίδας Βόκολος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τονίζοντας μάλιστα πως βάσει εικόνας ίσως να δικαιούνταν και κάτι περισσότερο.

Η Λαμία μετρούσε μέχρι πρότινος μόνο ήττες στα playoffs της Stoiximan Super League όμως η 7η αγωνιστική έφερε χαμόγελα στους Φθιώτες, αφού κατάφεραν όχι μόνο να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά και να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στο μίνι πρωτάθλημα μένοντας στο 1-1 με τον Δικέφαλο στο "Αθανάσιος Διάκος".

Αυτό ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Θεσσαλονικείς στο 16ο κατά σειρά παιχνίδι της στη μεγάλη κατηγορία, με την Λαμία να αγγίζει μάλιστα μία ιστορική νίκη αλλα να την στερείται εξαιτίας του γκολ του Σβαμπ στο 90+10'.

"Ήταν μία εξαιρετική προσπάθεια για άλλη μία φορά από όλα τα παιδιά. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι "αυτό θέλω και αυτό ζητάω", η ομάδα να παλεύει και να προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Σίγουρα το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερο για εμάς, σύμφωνα με την εικόνα που είχαμε σε όλο το παιχνίδι και αυτά τα παιδιά ίσως να δικαιούνταν και κάτι παραπάνω.

Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, σε μία φάση στο τέλος δεχτήκαμε ένα γκολ και καταφέραμε να πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό από αυτό το παιχνίδι.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους για την πολύ μεγάλη προσπάθεια", τόνισε στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο τεχνικός της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος σε ερώτηση που δέχτηκε για τις ευκαιρίες που προσέφερε σε νέα παιδιά (Κοντονίκος, Γιανούτσος) δίνοντάς τους χρόνο συμμετοχής, είπε:

"Είναι στο πλαίσιο των όσων έχω πει, ότι θα δοθούν ευκαιρίες. Παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα με εξαιρετικές ομάδες, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και θα πάρουν όλοι τις ευκαιρίες τους.

Στο πλαίσιο αυτό, είμαι ικανοποιημένος τόσο από αυτά τα παιδιά όσο και από όλη την ομάδα για την λειτουργία της, Είχαμε θέματα, προβλήματα πριν από το παιχνίδι αλλά τα παιδιά που μπήκαν μέσα κατάφεραν και έδειξαν ότι δικαίως βρίσκονται εδώ και δικαίως αυτή η ομάδα έχει κάνει φέτος αυτά που έχει κάνει".

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ