ΛΑΜΙΑ

Βόκολος: "Δεν έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον, προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται"

Βόκολος: "Δεν έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον, προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται"
Ο Λεωνίδας Βόκολος στον πάγκο της Λαμίας INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος, στις δηλώσεις του μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 5-0 από τον Παναθηναϊκό στάθηκε στην έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου και στην ανωτερότητα του Τριφυλλιού.

Η Λαμία γνώρισε την έκτη της ήττα στα φετινά playoffs της Stoiximan Super League, αυτή τη φορά με το βαρύ 5-0 από τον Παναθηναϊκό στην έδρας της.

Ο προπονητής των Φθιωτών, Λεωνίδας Βόκολος, στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του ματς αναφέρθηκε στην απουσία βαθμολογικού κινήτρου, καθώς η ομάδα του δεν έχει να διεκδικήσει κάποιον ρεαλιστικό στόχο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανωτερότητα που επέδειξαν οι "πράσινοι".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το ματς: ταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Βγάζουμε συμπεράσματα και βλέπουμε ποδοσφαιριστές. Δεν έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, έχει την ποιότητα, το ρόστερ και νίκησε. Ίσως το σκορ να μην είναι αντιπροσωπευτικό".

Για το ρόστερ της Λαμίας: ο ρόστερ της ομάδας είναι περιορισμένο, θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται"

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ