ΛΑΜΙΑ

Βόκολος: "Αν δεν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τη Λαμία, δεν θα μιλήσω με καμία ομάδα"

Βόκολος: "Αν δεν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τη Λαμία, δεν θα μιλήσω με καμία ομάδα"
Ο Λεωνίδας Βόκολος INTIME SPORTS

Ο Λεωνίδας Βόκολος μιλώντας στην COSMOTE TV πριν το ματς της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό ανέφερε ότι δεν θα μιλήσει με καμία ομάδα, αν δεν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους Φθιώτες.

Ο Λεωνίδας Βόκολος πήρε θέση για τα σενάρια των τελευταίων ημερών αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο της Λαμίας, τονίζοντας ότι για το μέλλον του θα ξεκαθαρίσουν όλα αφού πρώτα μιλήσει με την ομάδα και ξεκαθαρίσει το τοπίο για το μέλλον του εκεί.

Παράλληλα δήλωσε ότι ήδη έχει κάνει κάποιες επαφές με τη διοίκηση, αλλά ακόμα είναι όλα ανοικτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Βόκολος στην COSMOTE TV: Για τα σενάρια που έχουν ακουστεί ως προς το μέλλον του: "Επόμενη μέρα είναι ξεκάθαρη για μένα. Αυτές τις μέρες λαμβάνουν χώρα κάποια δημοσιεύματα ανύποστατα, για μένα θέλω να ξεκαθαρίσω το δικό μου κομμάτι. Για εμένα η Λαμία ήταν, είναι και θα είναι προτεραιότητά μου. Έχω απεριόριστο σεβασμό στην ομάδα και τον κόσμο για την αγάπη που έχω δεχθεί.

Με δεδομένο ότι είμαι ένας άνθρωπος που εκτιμώ, παλεύω και προσπαθώ να διατηρώ την αξιοπρέπειά μου ψηλά, αν δεν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τη Λαμία, ούτε έχω μιλήσει ούτε θα μιλήσω με καμία ομάδα και δεν υπάρχει τίποτα από όσα γράφονται".

Για το αν έχει γίνει μια πρώτη επαφή με τη Λαμία: "Έχει γίνει μια πρώτη επαφή. Το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αλλά πιστεύω ότι η διάθεση η δικιά μου είναι ξεκάθαρη. Έχω μάθει να τιμώ τα συμβόλαια που έχω και αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα με τη Λαμία δεν υπάρχει τίποτα άλλο, καμία συζήτηση".

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ