ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βλουτ: "Η παραμονή θέλει εντός έδρας νίκες"

Βλουτ: "Η παραμονή θέλει εντός έδρας νίκες"
INTIME SPORTS

Ο Γουίλιαμ Βλούτ εξέφρασε την απογοήτευσή του τόσο για την ήττα της Νίκης Βόλου από τον Ατρόμητο, όσο και για τη γενικότερη εξέλιξη των παικτών του.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Γουίλιαμ Βλουτ, ανέλυσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, τα αίτια της ήττας της θεσσαλικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γουίλιαμ Βλουτ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου

"Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, κυρίως το πρώτο μέρος. Είχα πει ότι πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο από πίσω, να έχουμε πάσες, να βλέπουμε τους παίκτες στον κενό χώρο. Οι μπαλιές ήταν μακρινές. Δεν έπρεπε να γίνεται αυτό με 4-5 ψηλούς παίκτες που είχε ο Ατρόμητος. Δεν παίξαμε έξυπνα. Στο πρώτο μέρος, δεν παίξαμε επίθεση, δεν είχαμε ευκαιρίες.

Στο δεύτερο, παίξαμε καλύτερα, αλλά όχι τόσο καλά όσο θα θέλαμε. Οι αντίπαλοι είχαν μεγαλύτερη εμπειρία και δύναμη για να κρατήσουν το σκορ. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να αλλάξουμε την εικόνα, αλλά δεν πήγε καλά.

Παίζαμε όμως στο σπίτι μας και προσπαθήσαμε σκληρά. Οι παίκτες μας χρειάζονται εμπειρία, να παίζουν με περισσότερες πάσες, έχουν ταλέντο. Έχουμε διακοπή μπροστά μας και στο επόμενο παιχνίδι να κυνηγήσουμε τους πόντους"

Για τον Ροτζέριο: " Χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια, έχουμε ειδικό πρόγραμμα για αυτόν, προσέχουμε σιγά σιγά να πάρει χρόνο, χρειάζεται όμως χρόνος να ανέβει επίπεδο".

Για την απουσία του Τζιώρα: "Πρέπει να μιλάμε για τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας και όχι αυτούς που δεν είναι, αλλά χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες".

Για τον κόσμο: "Οι φίλαθλοι ήταν εξαιρετικοί, έκαναν αρκετή φασαρία, στάθηκαν δίπλα μας σε όλο το παιχνίδι. Τους χρειαζόμαστε γιατί στηρίζουν την ομάδα".

Για το δύσκολο πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών: "Όταν αρχίζουν τα παιχνίδια, είναι πάντα 0-0. Κάθε ομάδα μπορείς να την κερδίσεις. Δεν είναι ευχαριστημένος. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα σήμερα.

Στα εντός έδρας πρέπει να κερδίσεις εάν θέλεις να παραμείνεις στη Σούπερ Λιγκ. Δεν βλέπω μόνο το αποτέλεσμα, αλλά θέλω να βλέπω την εξέλιξη της ομάδας μου, εβδομάδα με εβδομάδα, να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Χρειάζεσαι αυτοπεποίθηση. Όσους περισσότερους πόντους παίρνεις, τόσο πιο μεγάλη είναι η αυτοπεποίθηση της ομάδας".

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ