ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Βλέπει Τεσίγιο ο Παναθηναϊκός" αναφέρουν οι Κολομβιανοί

Ο Γουίλιαμ Τεσίγιο με τη φανέλα της Εθνικής Κολομβίας
Ο Γουίλιαμ Τεσίγιο με τη φανέλα της Εθνικής Κολομβίας 2019 NELSON ANTOINE / AP PHOTO

Το δημοσίευμα για τον 31χρονο διεθνή Κολομβιανό στόπερ, Γουίλιαμ Τεσίγιο που έμεινε ελεύθερος απ’ τη μεξικανική Λεόν και η μεταγραφική "σύνδεσή" του με τον Παναθηναϊκό

Μεταγραφικά "δίκτυα" (και) στην Κολομβία φέρεται να έχει ρίξει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του, με το όνομα του διεθνούς Κολομβιανού στόπερ, Γουίλιαμ Τεσίγιο να έρχεται σε πρώτο πλάνο το μεσημέρι της Πέμπτης (01/07), έπειτα από σχετικό δημοσίευμα του δημοσιογράφου, Σεμπαστιάν Βάργκας.

Σύμφωνα με τον Κολομβιανό ρεπόρτερ, ο 31χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ -που μπορεί να αγωνιστεί κι ως αριστερός μπακ- βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και μάλιστα είναι μεταξύ των περιπτώσεων που ενδιαφέρουν έντονα τους "πράσινους".

Από τον Παναθηναϊκό πάντως, για την ώρα δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι γύρω από τη συγκεκριμένη περίπτωση, αν και είναι ξεκάθαρο πως διαθέτει ένα αρκετά ελκυστικό "πακέτο".

Ο πολύπειρος αμυντικός που είναι ελεύθερος από σήμερα (01/07) απ’ τη μεξικανική Λεόν στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία τριετία (111 ματς, 5 γκολ, 6 ασίστ), βρίσκεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη Βραζιλία μαζί με την Εθνική Κολομβίας για το Copa America.

Ο Τεσίγιο μάλιστα έχει αγωνιστεί και στα τέσσερα ματς της ομάδας του στο τουρνουά (με Εκουαδόρ, Βενεζουέλα, Περού, Βραζιλία) με τον προπονητή του Ρεινάλδο Ρουέδα να τον χρησιμοποιεί μόνο ως αριστερό μπακ, έχοντας στο κέντρο της άμυνας τους Σάντσες και Μίνα.

Ο 19 φορές διεθνής Τεσίγιο κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα στο Μεξικό με τη Λεόν, ενώ συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της μεξικανικής Λίγκας Πριν από τη Λεόν, αγωνίστηκε μόνο στην Κολομβία και συγκεκριμένα στις Ιντεπεντιέντε, Τζούνιορ και Ντεπόρτες Κουίντιο της πατρίδας του και μάλιστα με τη δεύτερη κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2015.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ