ΑΕΚ

Βλάχος: "Κάναμε καλύτερη εμφάνιση"

Βλάχος: "Κάναμε καλύτερη εμφάνιση"
Βλάχος, πάγκος, INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Βλάχος. Αναγνώρισε την υπερπροσπάθεια των παικτών του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πιθανή πώληση του Μπουγαΐδη.

Αποστολή: Βαγγέλης Αρναούτογλου

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, δεν έκρυψε την ευχαρίστηση του για την απόδοση των παικτών του, αλλά κυρίως για την ολοκλήρωση του διημέρου χωρίς απώλειες.

Όσον αφορά τα σενάρια για τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη και το ενδιαφέρον ξένων ομάδων, ο Βαγγέλης Βλάχος είναι κάθετα αντίθετος για την απομάκρυνση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή που έχει παρουσίες στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά για το καλό της ΑΕΚ και την ύπαρξη της, δεν μπορεί να πει όχι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

- Το πρώτο σχόλιο για το ματς

"Το θετικό είναι ότι όλοι είναι γεροί. Είναι δύσκολο δύο ματς σε 24 ώρες. Συγκριτικά με χθες κάναμε καλύτερη εμφάνιση σήμερα. Στην κυκλοφορία και στις προοπτικές σε άμυνα και επίθεση. Σήμερα δεν τελειώσαμε ευκαιρίες. Η αδυναμία μας είναι ένας παίκτης στο κέντρο, να ελέγχει και να ηρεμεί το παιχνίδι μας. Προσπαθώ να κάνω τέτοιον τον Γροντή αλλά θέλει δουλειά, θέλει υπομονή και επίσης έχουμε τρομερή αδυναμία στο γκολ. Δεν υπάρχει το εύκολο γκολ, η αίσθηση του γκολ. Αν δεν αλλάξει αυτό θα είμαστε συνέχεια πίσω".

- Για τις αλλαγές στο σύστημα και το αγαπημένο του

"Το αγαπημένο μου σύστημα είναι το 4-2-3-1 και το 4-3-3, νομίζω με το δεύτερο είμαστε πιο γεμάτοι. Πιο επιθετική ομάδα έτσι με τα χαφ κοντά. Σήμερα ήθελα να βγουν γεροί πρώτα από το γήπεδο. Το μυαλό αν κουραστεί, δεν λειτουργεί ούτε το σώμα. Κάποιοι έπαιξαν 90λεπτο, κάποια 80 λεπτά. Δεν είχαμε ευτυχώς τραυματισμό και είμαι πανευτυχής για αυτό".

- Για την πιθανή πώληση του Μπουγαΐδη

"Όποιος φεύγει, είναι πλήγμα για την ομάδα. Από το μηδέν πάμε να φτιάξουμε την ΑΕΚ. Αν φύγει και αυτός, είναι μεγάλο πλήγμα γιατί έχει εμπειρίες από πέρυσι και με την εθνική Νέων. Αν η λύση βοηθά την ΑΕΚ οικονομικά, αν σώσει κάτι, εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά. Προέχει η σωτηρία της ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ