ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βλάχος: "Ήμασταν καλύτεροι"

Βλάχος: "Ήμασταν καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Στη νευρικότητα των παικτών χρέωσε την ισοπαλία ο Βαγγέλης Βλάχος με τον Ηρακλή, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης χαρακτήρισε πολύτιμο τον βαθμό της ισοπαλίας.

" Αλλο ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να προσθέσουμε τρεις βαθμούς. Είχαμε νευρικότητα στην τελική προσπάθεια, ήμασταν καλύτεροι αναμφισβήτητα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε", ήταν αρχικά τα λόγια του Βαγγέλη Βλάχου.

"Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά, πιστεύω στο τέλος θα αποδώσουν οι προσπάθειες, κερδίζοντας την παραμονή γρήγορα και από κει και πέρα να κοιτάξουμε ψηλότερα.Ο Μπαρτολίνι φαίνεται ότι έχει διάστρεμμα. Δυστυχώς χάνουμε παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εχουμε κι άλλα παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί, όπως ο Φρανκού, ο Αρτούρας, ο Ιβάνοφ που τους περιμένουμε. Θα δοκιμαστούν όλοι για το παραγωγικό κομμάτι. Το ευχάριστο είναι ότι δημιουργούμε προϋποθέσεις».

Στην ομιλία μου προς τους παίκτες στάθηκα κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι γιατί υπάρχει αυτό το πρόβλημα εντός έδρας. Αν λυθεί αυτό θα έρθουν γρήγορα οι επιτυχίες. Πρέπει να τονίσω ότι με όλες αυτές τις ομάδες που παίξαμε φέτος πέρσι είχαμε αρνητικά αποτελέσματα. Αν δε μπορείς να κερδίσεις καλύτερα να μη χάνεις.

Πέρσι δεχτήκαμε 4 γκολ φέτος ήρθαμε ισόπαλοι. Ο βαθμός είναι καλός, θα μπορούσαμε να πάρουμε κι άλλους αλλά ο βαθμός είναι καλός. Δεν νομίζω ότι ο Ηρακλής ήταν καλύτερος. Είχαμε πέντε κλασσικότατες ευκαιρίες, δεν μπήκαν ούτε μια φορά στην περιοχή μας, το είδατε το ματς και καταλαβαίνετε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο
".

Ουζουνίδης: "Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό"

Εντελώς διαφορετική ήταν η γνώμη του προπονητή του Ηρακλή όσον αφορά το αν οι Θεσσαλονικείς απειλήθηκαν από τον Αστέρα Τρίπολης. " Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό μετά το άτυχο αποτέλεσμα με τις Σέρρες, ήρθαμε εδώ θεωρώντας σημαντικό να πάρουμε έναν ή τρεις βαθμούς. Ο στόχος στο πρώτο ημίχρονο ήταν να είμαστε ψηλά, να μην αφήσουμε τον Αστέρα να πλησιάσει στην περιοχή μας και σε αυτό σταθήκαμε καλά. Στο πρώτο είχαμε την πιο καλή ευκαιρία, δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ