ΑΕΚ

Βλάχος: "ΑΕΚ όπως πρέπει"

Βλάχος: "ΑΕΚ όπως πρέπει"
Βλάχος, Φούντας INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, από την εμφάνιση των παικτών του απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Βλάχος στις δηλώσεις μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Έβερτον.

Αποστολή στην Αγγλία: Βαγγέλης Αρναούτογλου

Ο τεχνικός του δικεφάλου για ακόμα μια φορά μίλησε με την γλώσσα της αλήθειας και δεν κρύφτηκε. Αναφέρθηκε στα κενά της άμυνας που έχει η ομάδα, μίλησε για την ενίσχυση που περιμένει, σχολίασε την προτίμηση του Τσουκαλά στον ΠΑΣ Γιάννινα και έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο πως, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο η ΑΕΚ θα είναι στην σεζόν όπως πρέπει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

- Πρώτο σχόλιο για το ματς

"Δίνω βάση στα αποτελέσματα παρότι τα φιλικά είναι για να βγάζεις συμπεράσματα και να διορθώνεις τις αδυναμίες σου. Φάνηκαν σήμερα πολλές αδυναμίες. Δεχόμαστε γελοία γκολ, έχουμε πρόβλημα στην άμυνα. Το γνωρίζουμε, δεν είναι κάτι κρυφό. Σε κάθε παιχνίδι κυνηγάμε τον αντίπαλο στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα! Δεν υπάρχει συγκέντρωση. Και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το διορθώσω εγώ. Δεν γίνεται να λένε όλοι οι ποδοσφαιριστές, πάντα στα πρώτα δέκα λεπτά να μπούμε με συγκέντρωση, δυνατά και να δεχόμαστε γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο καλύτεροι. Γενικά από τα παιδιά είμαι ευχαριστημένος για την εμφάνιση. Είμαστε καινούργιοι, είμαστε μια νέα ομάδα. Σήμερα ήταν απερίγραπτο το άγχος που είχαν αυτά τα παιδιά και το καταλαβαίνω. Παίξαν απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και δεν το κρύβουμε, σεβασμό σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Μόνο αυτόγραφα δεν ζήτησαμε από τους παίκτες της Εβερτον"

- Για την απώλεια του Τσουκαλά

"Λυπάμαι γιατί τον Τσουκαλά τον ήθελα. Ηταν ένας ποδοσφαιριστής που μας έκανε και θα μας βοηθούσε. Διάλεξε μία ομάδα που μου κάνει εντύπωση. Δεν έχω κάτι με τον ΠΑΣ και ούτε θέλω να τον μειώσω, αλλά εγώ αν ήμουν νέος παίκτης θα πήγαινα σε μια μεγάλη ομάδα, θα πήγαινα στην ΑΕΚ ακόμα και σε αυτή την κατάσταση. Δεν ξέρω ποιος τα επηρεάζει αυτά τα παιδιά. Τι να πώ. Δεν έχω κάτι με το παιδί. Να είναι γερός δυνατός και του εύχομαι καλή επιτυχία στην καριέρα του.

Από εκεί και πέρα έχουμε πρόβλημα στα αμυντικά χαφ. Ομάδα χωρίς αμυντικό χαφ δεν υπάρχει. Εγώ δεν εχω στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή κάποια εναλλακτική λύση. Περιμένω από τον Βασίλη (Τσιάρτα) αν έχει κάτι, αλλιώς θα βρω λύση εκ των έσω. Πιστεύω πως ο Βασίλης κάτι θα έχει και θα μου πει, για να μας βοηθήσει".

- Για την συνέχεια της ΑΕΚ

"Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό, θα παλέψουμε για το καλύτερο. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Η ΑΕΚ θα είναι όπως πρέπει. Θα είναι καλά. Δεν ανησυχώ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ