ΑΕΚ

Για Πέμπτη του Φουρτάδο και του Κουτρουμπή

Για Πέμπτη του Φουρτάδο και του Κουτρουμπή
Φουρτάδο, πανηγυρισμός INTIME SPORTS

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων περιμένουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου, την Πέμπτη (9/8) να υπογράψουν με τον Φουρτάδο. Για την ίδια μέρα πηγαίνει και η συμφωνία με την Καλλιθέα για τον Κουτρουμπή

Αφού εξελίχθησαν όλα τα πιθανά σενάρια που μπορεί να συμβούν σε (ένα σήριαλ που σέβεται τον εαυτό του) μια μεταγραφή. Δηλαδή, να μην τα βρίσκουν οι ομάδες, να μην τα βρίσκουν παίκτης ενδιαφερόμενη ομάδα, να μην τα βρίσκουν παίκτης ιδιοκτήτρια ομάδα, τελικά είχαμε αίσια έκβαση της υπόθεσης και ο Φουρτάδο αν δεν παρουσιάσει καμία ασθένεια- πρόβλημα στις ιατρικές εξετάσεις από την Πέμπτη θα λογίζεται ως παίκτης της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης τα βρήκε με τον Αλέξη Κούγια, όσο αναφορά μια οφειλή της Παναχαϊκής προς το πρόσωπο του, και αφού η ΑΕΚ έδωσε την πρώτη προκαταβολή στην Πατρινή ΠΑΕ, ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα βγουν την Πέμπτη (9/8) και ο παίκτης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι ο δικέφαλος θα πάρει φορολογική ενημερότητα και θα εκδώσει δελτία.

Κουτρουμπής προ των πυλών

Όσον αφορά τον νεαρό αμυντικό της Καλλιθέας, την Πέμπτη αναμένεται να υπάρξουν στα χέρια των ανθρώπων της ΑΕΚ, επιταγές που θα χρησιμοποιηθούν στις τελικές συζητήσεις με την διοίκηση της συνοικιακής ομάδας, προκειμένου να ολοκληρωθεί και η απόκτηση του Κουτρουμπή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ