ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βλαχοδήμος: "Στην Μπενφίκα ένιωθα σαν στο σπίτι μου, θα είναι πάντα στην καρδιά μου"

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Λίβερπουλ
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Λίβερπουλ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εξήγησε ότι έχει αφήσει πίσω του τον καυγά με τον Ρόγκερ Σμιτ στην Μπενφίκα, τονίζοντας ότι πέρασε πέντε υπέροχα χρόνια στην ομάδα της Λισαβόνας.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μετά από έναν καυγά που είχε με τον προπονητή της Μπενφίκα, Ρόγκερ Σμιτ, έμεινε εκτός αποστολής στα τελευταία του παιχνίδια στην ομάδα και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και να συνεχίσει στη Νότιγχαμ.

Ο 29χρονος μιλώντας στο podcast του Final Cut, τόνισε πως δεν κρατά καμία κακία: "Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα πέντε χρόνια που ήμουν στην Μπενφίκα ένιωθα κάτι παραπάνω από χαρούμενος, ένιωθα σαν στο σπίτι μου. Η Μπενφίκα θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Θέλω απλώς να θυμάμαι τα καλά πράγματα στην Μπενφίκα, γιατί μόνο καλά πράγματα συνέβησαν σε αυτά τα πέντε χρόνια.

Φυσικά είχαμε σκαμπανεβάσματα, όπως παντού, αλλά αν κοιτάξω πίσω βλέπω ότι ήταν μια υπέροχα. Η Μπενφίκα κι η Λισαβόνα θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Τα δύο παιδιά μου γεννήθηκαν στη Λισαβόνα κι έχουν πορτογαλικά διαβατήρια. Θα θυμάμαι πάντα την Μπενφίκα και θα είμαι πάντα ευγνώμων για όλα".

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας αγωνιζόταν στην Μπενφίκα από το 2018 κι έχει σημειώσει 225 συμμετοχές, εκ των οποίων έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 94 παιχνίδια.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ