ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βλαχοδήμος: Νο1 στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έλληνας κίπερ

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος PEDRO FIUZA/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι ο Νο1 στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην περίπτωση που τα βρει με την Κρίσταλ Πάλας κι αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ ο Ντιν Χέντερσον. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Έλληνας τερματοφύλακας θέλει να φύγει από την Μπενφίκα.

Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος σύμφωνα μάλιστα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους των κόκκινων διαβόλων.

Το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ντιν Χέντερσον από το Ολντ Τράφορντ είναι πολύ πιθανό, αφού η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.

Κάπως έτσι, ο Έρικ τεν Χαχ βρήκε στο πρόσωπο του Έλληνα τερματοφύλακα τον αντικαταστάτη του Χέντερσον εάν ο Άγγλος κίπερ τελικά αποχωρήσει.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ρομάνο ο Βλαχοδήμος θέλει να φύγει από την Μπενφίκα, στην οποία αγωνίζεται από το 2018. Με τους "αετούς" έχει σημειώσει 225 συμμετοχές, εκ των οποίων έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 94 παιχνίδια.

Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας διεθνής απουσίαζε από την αποστολή της πορτογαλικής ομάδας για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Εστρέλα Αμαδόρα, ύστερα από καυγά με τον προπονητή του, Ρόγκερ Σμιτ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ