ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βλαχοδήμος: "Πήρα τη σωστή απόφαση όταν πήγα στον Παναθηναϊκό, η Μπενφίκα ήταν το επόμενο βήμα"

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος PRINTSCREEN

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, μίλησε στη Liga TV και αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και την Μπενφίκα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του η ομάδα του Φερνάντο Σάντος να φτάσει μακριά στο Μουντιάλ.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος διανύει την πέμπτη του χρονιά στην Μπενφίκα και στην Primeira Liga και μιλώντας στη Liga TV αναφέρθηκε στο Μουντιάλ, τους "αετούς" και την ατμόσφαιρα της ομάδας, αλλά και το βραβείο του κορυφαίο τερματοφύλακα για τον Σεπτέμβριο.

"Έχει ενδιαφέρον το Μουντιάλ, γιατί μπορούν να συμβούν όλα. Ακόμα κι αν είσαι η καλύτερη ομάδα, μπορείς να χάσεις. Νομίζω ότι αυτό είναι που κάνει τα πάντα πολύ πιο ενδιαφέροντα. Έχω παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια, σχεδόν όλα. Ελπίζω η Πορτογαλία να πάει πολύ μακριά, της εύχομαι τα καλύτερα. Και μετά εύχομαι στους παίκτες της Μπενφίκα ό,τι καλύτερο, να παραμείνουν υγιείς και να τα καταφέρουν".

Όσον αφορά για το ότι αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας στο πορτογαλικό πρωτάθλημα για τον μήνα Σεπτέμβριο ανέφερε:

"Πρώτα απ' όλα, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με ψήφισαν. Είναι σίγουρα ωραίο να κερδίζεις ένα βραβείο όπως αυτό, αλλά νομίζω ότι είναι ομαδική προσπάθεια. Η ομάδα σε βοηθά να κερδίσεις αυτά τα βραβεία. Και αν η ομάδα πάει καλά, θα βελτιώνεσαι πάντα ως παίκτης".

Στη συνέχεια στάθηκε στην Μπενφίκα, σχολιάζοντας την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα: "Η ατμόσφαιρα στην ομάδα μας φαίνεται μέσα στα αποδυτήρια, αλλά και έξω από το γήπεδο. Το κλίμα είναι πολύ οικείο και πολύ καλό. Καταλήγουμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί έξω από το γήπεδο. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι φανταστική.

Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το επίπεδο όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτός είναι ο στόχος μας για τη φετινή σεζόν. Νομίζω ότι παίξαμε ένα πολύ επιθετικό και πολύ θαρραλέο ποδόσφαιρο".

Παράλληλα, μίλησε και για τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας ότι απόλαυσε τη θητεία του στους πράσινους:

"Πιστεύω ότι με τη μετακόμισή μου στην Αθήνα είχα πάρει τη σωστή απόφαση, γιατί πραγματικά μου άρεσε το πλάνο που είχε ο Παναθηναϊκός για εμένα. Και για εμένα ήταν καλό να φύγω από τη Γερμανία και να μετακομίσω στην Ελλάδα, να είμαι μόνος μου, να ανοίξω τα φτερά μου.

Αποδείχθηκε, επίσης, ότι ήταν μια εύκολη απόφαση. Κάποιες φορές έχεις περίεργα συναισθήματα, εκτός αν παίζεις και παίζεις και καλά, όλα είναι φανταστικά. Αν όμως δεν αγωνίζεσαι, τότε θυμώνεις με τον εαυτό σου και προσπαθείς να παραμείνεις επαγγελματίας.

Απολαύσαμε τη συνεργασία μας, ο Παναθηναϊκός κι εγώ. Η Μπενφίκα ήταν το επόμενο βήμα, το να παίξω σε μία καλύτερη λίγκα, το να παίξω σε ευρωπαϊκά ματς, να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο. Ήταν το επόμενο βήμα και αυτός είναι ο τρόπος σκέψης μου".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ