ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Βιτσέλ το νέο μεγάλο "μπαμ" της Γιουβέντους

Βιτσέλ το νέο μεγάλο "μπαμ" της Γιουβέντους

Η Γιουβέντους τα βρήκε σε όλα με την Ζενίτ και όλα δείχνουν πως ο Αξέλ Βιτσέλ θα πάρει το χρίσμα για διάδοχος του Πολ Πογκμπά στον άξονα. Κοντά σε συμφωνία με Τσέλσι για Κουαδράδο.

Έχει πάρει πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα και δύο σερί νταμπλ, παρόλα αυτά η Γιουβέντους όχι μόνο δεν δείχνει διάθεση να... σταματήσει αλλά το φετινό καλοκαίρι ήταν από τις πλέον δραστήριες ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι.

Απόδειξη οι σημαντικές προσθήκες των Ιγκουαΐν, Πιάνιτς, Μπενατιά, Άλβες και Πιάτσα στο ρόστερ της ενώ φαίνεται πως η "βέκια σινιόρα" ετοιμάζεται να προσθέσει το κερασάκι στην τούρτα στο φινάλε.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι "μπιανκονέρι" κατέληξαν σε οριστική συμφωνία με την Ζενίτ -μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις- για τον Αξέλ Βιτσέλ έναντι ενός ποσού κοντά στα 20.000.000 ευρώ και το μόνο που απομένει πλέον είναι ο Βέλγος διεθνής μέσος να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει.

Editorial use only. No merchandising. For Football images FA and Premier League restrictions apply inc. no internet/mobile usage without FAPL license - for details contact Football Dataco
 Mandatory Credit: Photo by BPI/BPI/REX (4610539ce)
 Chelsea's Juan Cuadrado
 Barclays Premier League 2014/15 Chelsea v Stoke City Stamford Bridge, Fulham Rd, London, United Kingdom - 4 Apr 2015
Editorial use only. No merchandising. For Football images FA and Premier League restrictions apply inc. no internet/mobile usage without FAPL license - for details contact Football Dataco Mandatory Credit: Photo by BPI/BPI/REX (4610539ce) Chelsea's Juan Cuadrado Barclays Premier League 2014/15 Chelsea v Stoke City Stamford Bridge, Fulham Rd, London, United Kingdom - 4 Apr 2015 BPI/BPI/REX

Ο 27χρονος άσος είναι ο εκλεκτός του Μάσιμο Αλέγκρι για το χώρο της μεσαίας γραμμής ο οποίος θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό που άφησε πίσω ο Πολ Πογκμπά ενώ το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρει πως οι Τορινέζοι έχουν αρκετές πιθανότητες και για μία ακόμα μεταγραφή.

Αυτή του Χουάν Κουαδράδο, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στην "βέκια σινιόρα" με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, με τον ιταλικό σύλλογο να είναι κοντά στο να ανανεώσει το δανεισμό του από τους Λονδρέζους με την υποχρέωση να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι του 2017.

"Διπλό χτύπημα από Γιούβε. Έρχονται και οι Βιτσέλ και Κουαδράδο", αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Gazzetta dello Sport" ενώ η τορινέζικη "Tuttosport" γράφει: "Τελείωσε του Βιτσέλ, έρχεται και ο Κουαδράδο".

Βιτσέλ το νέο μεγάλο "μπαμ" της Γιουβέντους
Βιτσέλ το νέο μεγάλο "μπαμ" της Γιουβέντους
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ