ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιτόλο: "Ευγνώμων για όσα έχω πετύχει"

Βιτόλο: "Ευγνώμων για όσα έχω πετύχει"
Βιτόλο INTIME SPORTS

Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα για την κατάσταση στην Ελλάδα και το ενδεχόμενο επιστροφής στην Τενερίφη.

Ο 28χρονος άσος του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στο diariodeavisos.com και αναφέρθηκε στη ζωή του στην Ελλάδα, που άλλαξε τα τελευταία χρόνια, το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ενδεχόμενο να επιστρέφει κάποια μέρα στην Τενερίφη.

Τι κρατάει ο Βιτόλο μετά από οκτώ χρόνια επαγγελματικής καριέρας;

"Μεταξύ εκείνου του διαστήματος και του τώρα έχουν προηγηθεί πολλές επιτυχίες. Προσπαθώ μέσα από τις ευκαιρίες που παίρνω να δίνω τα πάντα στην οικογένεια μου και αισθάνομαι τυχερός που τα κατάφερε κι εγώ και η αδερφή μου".

Είσαι ευχαριστημένος με την καριέρα σου;

"Σε κάθε ομάδα που έπαιξα είχα ποσοστό 95% των αγώνων της και κρατάω τις όμορφες στιγμές που έζησα στην καριέρα μου. Το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο άθλημα και είμαι υπερήφανος για τα ποσοστά μου. Η πορεία μου με έφερε στο Τσάμπιονς Λιγκ, το Γιουρόπα Λιγκ διοργανώσεις που είχα όνειρο να βρεθώ".

Οι Έλληνες είναι αρκετά παθιασμένοι. Αντιμετώπισες πρόβλημα όταν άλλαξες ομάδες;

"Όχι, όμως οι οπαδοί δεν αισθάνονται καλά όταν ένας παίκτης με καλή απόδοση φεύγει και πάει σε έναν αντίπαλο. Όμως εγώ έτσι κάνω πάντα και θέλω το κάτι παραπάνω στην καριέρα μου. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα όμως η αλήθεια είναι πως από αγαπημένος παίκτης έγινα μισητός".

Επηρέασε τη ζωή σου η οικονομική κρίση στην Ελλάδα;

"Η κρίση είναι παγκόσμια όμως δεν έχει αγγίξει ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος το αισθάνεται πιο πολύ και προσπαθεί να ξεφύγει από τα καθημερινά του προβλήματα μέσω του ποδοσφαίρου".

Είναι τόσο σοβαρά όπως τα λένε στο εξωτερικό ή μήπως υπερβάλουν;

"Ναι. Τα πράγματα είναι σοβαρά και θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα. Δεν είναι όμως όπως τα παρουσιάζουν έξω. Η μάχη είναι σε καθημερινή βάση με ταραχές".

Βιτόλο: "Ευγνώμων για όσα έχω πετύχει"
Βιτόλο

Πιστεύεις θα συμβεί το ίδιο και στην Ισπανία;

"Και την Ισπανία την περιμένουν δύσκολες στιγμές, όμως η μεγάλη διαφορά έχει να κάνει με τους πόρους και τις λύσεις για να το ξεπεράσουμε".

Δεν είσαι ο μόνος Ισπανός στην Ελλάδα...

"Κάθε χρόνο έρχονται πολλοί Ισπανοί παίκτες κάτι που σημαίνει πως το πρωτάθλημα γίνεται ανταγωνιστικό και αποδεικνύεται πως το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πολλά καλά στοιχεία. Πάθος, πίστη και συμμετοχή στην Ευρώπη".

Τα καταφέρνεις με τα ελληνικά;

"Δεν μιλάω καθόλου ελληνικά. Χρησιμοποιώ την αγγλική γλώσσα, ενώ έχουμε και μεταφραστή".

Σκέφτεσαι να επιστρέψεις στην Τενερίφη;

"Και βέβαια το σκέφτομαι. Είναι στο μυαλό μου όμως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα. Θέλω όμως να γυρίσω και να επιστρέψουμε με την ομάδα στην Πριμέρα".

Έχει και τον αγώνα που διοργανώνεις για καλό σκοπό...

"Το φιλανθρωπικό τουρνουάγίνεται κάθε χρόνο και είναι το πιο ευχάριστο πράγμα που κάνω εδώ και χρόνια. Όσο αντέχω θα το κάνω".

Κλείνοντας ο Βιτόλο αποκάλυψε πως έχει υπογράψει δεκαετές (!) συμβόλαιο με εταιρία ρούχων που φροντίζει για την ένδυση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ