ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Βινίσιους: Στο αρχείο η υπόθεση ρατσιστικής επίθεσης στο ματς με την Οσασούνα, λόγω αδυναμίας να προσωποποιήσουν τις κατηγορίες

Ο Βινίσιους στην αναμέτρηση της Ρεάλ απέναντι στην Οσασούνα
Ο Βινίσιους στην αναμέτρηση της Ρεάλ απέναντι στην Οσασούνα 2023 AP PHOTO/JOSE BRETON

Η υπόθεση για τη ρατσιστική επίθεση προς το πρόσωπο του Βινίσους στο ματς της Οσασούνα με τη Ρεάλ τον Φεβρουάριο του 2023 μπήκε στο αρχείο καθώς οι εισαγγελικές αρχές δεν μπόρεσαν να προσωποποιήσουν τις κατηγορίες.

Στο αρχείο μπαίνει η υπόθεση ρατσιστικής επίθεσης στον Βινίσιους στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Οσασούνα που έγιναν στο στάδιο "El Sadar" στις 18 Φεβρουαρίου 2023 και ο λόγος είναι πως δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν οι υπεύθυνοι.

Από την εισαγγελεία της Παμπλόνα ανέφεραν: "Από όσα έγιναν, είναι σαφές ότι τα γεγονότα θα μπορούσαν να συνιστούν έγκλημα, αλλά δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να γνωρίζουμε την ταυτότητα των δραστών.

Συνεπώς, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 641.2 του Ποινικού Δικονομικού Νόμου, συνεχίζει ο δικαστής, είναι σκόπιμο να συμφωνηθεί η προσωρινή απόλυση και, σύμφωνα με το άρθρο 634 του ίδιου νομικού κειμένου, να μην εκκρεμεί διαδικασία, το αρχείο των ενεργειών αυτών".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ