ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Βινίσιους: Εξώφυλλο Ισπανικής εφημερίδας τον έκανε Πινόκιο, κατηγορώντας τον για ψευδορκία

Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σεημείωσε κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τη La Liga 2022-2023 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Σάββατο 8 Απριλίου 2023
Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σεημείωσε κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τη La Liga 2022-2023 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Σάββατο 8 Απριλίου 2023 © 2023/JOSE BRETON/AP IMAGES

Η εφημερίδα "Superdeporte" κατηγορεί τον Βινίσιους για ψευδορκία και του επιτίθεται ευθέως παρουσιάζοντάς τον ως Πινόκιο στο πρωτοσέλιδο.

Το δικαστήριο της Μαδρίτης επισκέφτηκε χθες (5/10) Βινίσιους, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση των ρατσιστικών συνθημάτων και των ιαχών πιθήκου που ακούστηκαν κατά του, από μερίδα οπαδών της Βαλένθιας, στο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Μεστάγια" τον περασμένο Μάιο.

Στη διάρκεια της ακρόασης στο δικαστήριο, ο Βραζιλιάνος χαρακτήρισε ρατσιστές τους φιλάθλους της Βαλένθια, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά της ομάδας. Η εφημερίδα "Superdeporte" κατηγόρησε ευθέως για ψευδορκία τον Βραζιλιάνο, έπειτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των νυχτερίδων.

Στο εξώφυλλο της εφημερίδας εμφανίζεται ο Βινίσιους α λα... Πινόκιο, αφού του έχουν ζωγραφίσει την μύτη του γνωστού ήρωα και ο τίτλος στο πάνω μέρος της σελίδας είναι "ΠΙΝΟΚΙΟΥΣ".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ