FOOTBALL LEAGUE

Βήμα ανόδου...

Βήμα ανόδου...
Πανθρακικος

O Πανθρακικός δεν βρήκε αντίσταση από τον Πανσερραϊκό και επικράτησε 3-1 στην έδρα του. Ο Δημήτρης Σουάνης ήταν το πρόσωπο του αγώνα για τους γηπεδούχους

Πανθρακικός - Πανσερραϊκός 3-1

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με απουσίες και παρότι προηγήθηκαν στο 9' με τον Φοφόνκα, μετά από λάθος του αμυντικού των γηπεδούχων Αγγελόπουλου, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ. To ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαμπόρ στο 32'.

Η ομάδα της Κομοτηνής τελείωσε την υπόθεση νίκης στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης με δύο γκολ του Δημήτρη Σουάνη. Ο επιθετικός του Πανθρακικού στο 52' με πλασέ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και στο 56' ο ίδιος αύξησε την διαφορά σε δύο γκολ με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής.

Η νίκη των παικτών του Κώστα Βασιλακάκη ήταν δίκαιη που έχασε και άλλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα καθώς, οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν βρήκαν στόχο.

Kαστοριά - Ολυμπιακός Β. 1-1

Xωρίς νίκη έμειναν με την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής τόσο η Καστοριά όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο καθώς είχε τον έλεγχο του αγώνα. Στο 26΄οι "ερυθρόλευκοι" άνοιξαν το σκορ με τον Κατσαρό με πλασέ από την μικρή περιοχή μετά από πάσα του Κοντέων.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν και άλλες προϋποθέσεις για γκολ με σημαντικότερη αυτή του Κοντέων στις αρχές του 2ου ημιχρόνου που βρήκε στο δοκάρι.

Από το σημείο αυτό ο Πανσερραϊκός ανέβασε την απόδοση του και έφθασε αρκετές φορές μπροστά από την εστία του Βεζυρίδη. Σε μία από αυτές ο Ιασωνίδης στο 63΄ισοφάρισε για τους "γουναράδες". Οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά το γκολ της νίκης δεν ήρθε ποτέ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καστοριά: Βασιλειάδης, Ραπτόπουλος, Ιασωνίδης, Χασιώτης, Χατζηλιόντας(61' Κόντος), Σικαλόπουλος, Δριστέλλας(46΄Λαζαρίδης), Στεφανίδης, Κομλιένοβιτς, Φοινικόπουλος(61΄Σοπόφ).

Ολυμπιακός Β.: Βεζυρίδης, Αγγελόπουλος, Πακάλτσης, Γεννιτσαρίδης, Φλώρος, Μίτροφ(64' Πετρόφ), Χαϊντουτσεκ, Φονσέκα, Κοντέων, Τσαγγάρης(80' Στάνκοφ), Κατσαρός(74' Βέρμπης).





















TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ