LA LIGA

Βιγιαρεάλ - Θέλτα 1-0: Ακόμα πιο κοντά στην Ευρώπη, βλέπει και τετράδα

Ο Ντάνι Παρέχο της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γιουβέντους για τη φάση των 16 του Champions League 2021-2022 στο "Θεράμικα", Βιγιαρεάλ | Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ντάνι Παρέχο της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γιουβέντους για τη φάση των 16 του Champions League 2021-2022 στο "Θεράμικα", Βιγιαρεάλ | Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Η Βιγιαρέαλ πήρε μία σπουδαία νίκη 1-0 επί της Θέλτα στο "Θεράμικα", που τη διατηρεί στις ευρωπαϊκές θέσεις, αλλά και στο κυνήγι της τετράδας στη La Liga.

Η Βιγιαρεάλ υπέταξε δύσκολα με 1-0 τη Θέλτα στο "Θεράμικα" για την 28η αγωνιστική της La Liga και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού πλασαρίσματος και δη ενός "εισιτηρίου" για το Champions League.

Ο αγώνας είχε πολύ καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να έχουν στιγμές για να σκοράρουν, αλλά να είναι άστοχες. Στην πιο μεγάλη εξ αυτών, ο Μπράις Μέντεθ έστειλε την μπάλα δίπλα απ' το δοκάρι από πλεονεκτική θέση και το πλήρωσε λίγο αργότερα, αφού στο 64' ο Ντάνι Παρέχο έκανε το 1-0.

Οι Γαλιθιάνοι προσπάθησαν να απαντήσουν και είχαν δύο καλές στιγμές στο τέλος με τον Ιάγο Άσπας και τον Ματίας Ντιτούρο που είχε ανέβει μπροστά στις καθυστερήσεις για το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Χερόνιμο Ρούλι και ο Αϊσά Μαντί κράτησαν τη νίκη για το "κίτρινο υποβρύχιο", πριν από το δεύτερο παιχνίδι με τη Γιουβέντους για τη φάση των 16 του Champions League στο Τορίνο.

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της La Liga:

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ