ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Βιγιαρεάλ: Μύλος με Αλκάθερ, φεύγει ως ελεύθερος για την Αλ Σαρίγια του Μπερνάρντ

Ο Πάκο Αλκάθερ της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει στον αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τελικό του Europa League 2021-2022 στο "Στάντιον Γκντανσκ" | Τετάρτη 26 Μαΐου 2021
Ο Πάκο Αλκάθερ της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει στον αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τελικό του Europa League 2021-2022 στο "Στάντιον Γκντανσκ" | Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 © 2021 JANEK SKARZYNSKI/ASSOCIATED PRESS

Ο δανεισμός του Πάκο Αλκάθερ από τη Βιγιαρεάλ στην Αλ Σαρίγια ανακοινώθηκε και κατόπιν χάλασε, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ο παίκτης υπέγραψε με την ομάδα του Μπερνάρντ.

Η μετακίνηση του Πάκο Αλκάθερ στην Αλ Σαρίγια ολοκληρώνεται ύστερα από ένα απίθανο σίριαλ. Ο Ισπανός επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός την Τετάρτη και παρουσιάστηκε από την ομάδα των ΗΑΕ. Το πρωί της Παρασκευής χάλασε ο δανεισμός του και επέστρεψε στη Βιγιαρεάλ και το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε γνωστό ότι η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Όλα άρχισαν την Τετάρτη, όταν οι δύο σύλλογοι έδωσαν τα χέρια για το δανεισμό του Ισπανού επιθετικού, που δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ουνάι Έμερι. Ο 28χρονος διεθνής ταξίδεψε στη Μέση Ανατολή, παρουσιάστηκε από τη νέα ομάδα του, όμως το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι ο δανεισμός "έσπασε" κατόπιν αμοιβαίας απόφασης.

Το "κίτρινο υποβρύχιο" ανακοίνωσε την εξέλιξη, ωστόσο λίγο αργότερα γνωστοποίησε και τη λύση του συμβολαίου με τον Αλκάθερ. Αμέσως μετά έγινε γνωστό ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στην Αλ Σαρίγια, ως ελεύθερος, υπογράφοντας για τρία χρόνια.

Η εξέλιξη αυτή ίσως σχετίζεται και με την πιθανή αποχώρηση από την Αλ Σαρίγια του Μπερνάρντ, ενός ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί στην ίδια θέση με τον Αλκάθερ, με προορισμό τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ