CHAMPIONS LEAGUE

Βιγιαρεάλ - Άρσεναλ 1-1

Βιγιαρεάλ - Άρσεναλ 1-1
σένα

Mε γκολ ποίημα του Αντεμπαγιόρ η Άρσεναλ πήρε το 1-1 στο "Μαδριγάλ" από την Βιγιαρεάλ (vids)

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο στο οποία κυριάρχησαν και σκόραραν, στο πρώτο οι Ισπανοί και στο δεύτερο οι Άγγλοι.
Με την πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα η Βιγιαρεάλ άνοιξε το σκορ στο 10', με τον Μάρκος Σένα να πιάνει ένα από τα γνωστά πολύ δυνατά μακρινά του σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Εμάνουελ Αλμούνια έχει την δικαιολογία πως ήταν τραυματίας, καθώς είχε χτυπήσει στον αστράγαλο από τα πρώτα λεπτά και αντέξε μέχρι το 28', όταν και αντικαταστάθηκε από τον Λούκας Φαμπιάνσκι.

Η καλύτερη ευκαιρία για τους "κανονιέρηδες" στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 17' με το σουτ του Σαμίρ Νασρί να αποκρούει σε κόρνερ πολύ δύσκολα ο Ντιέγκο Λόπεθ.

Στο 29' ο Σένα έκανε ένα ακόμη σουτ, όμως ο Φαμπιάνσκι απέκρουσε και το έκανε και στην επαναφορά στο κοντινό πλασέ του Χοάν Καπντεβίλα.

Ο Αρσέν Βενγκέρ πάντως χρειάστηκε να κάνει και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή πριν την ανάπαυλα, καθώς τραυματίστηκε ο Γουϊλιάμ Γκαλάς και τον αντικατέστησε ο Τζούρου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά ψάχνοντας την ισοφάριση, πίεσαν και η πρώτη καλή στιγμή δημιουργήθηκε στο 61', όταν ο Τέο Γουόλκοτ έκανε την σέντρα και ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Δεν είχε όμως την ίδια κατάληξη και τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Αφρικανός ισοφάρισε με απίστευτο γκολ. Ο Νασρί έκανε την βαθιά μπαλιά και ο Αντεμπαγιόρ μέσα στην περιοχή έκανε κοντρόλ με το στήθος και αμέσως στην κίνηση φανταστικό γυριστό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ντιέγκο Λόπεθ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Άνχελ, Γκοντίν, Γκονζάλο Ροντρίγκες, Καπντεβίλα, Σένα, Εγκουρέν, Κάνι (46' Μάτι Φερνάντες), Ιμπαγάθα (78' Γκουΐγε Φράνκο), Χοσέμπα Γιορέντε (70' Πιρές), Τζουζέπε Ρόσι.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Αλμούνια (28' Φαμπιάνσκι), Σανιά, Κόλο Τουρέ, Γκαλάς (43' Τζούρου), Κλισί, Σονγκ, Ντενίλσον, Φάμπρεγκας, Γουόλκοτ (78' Έμπουε), Νασρί, Αντεμπαγιόρ.

Βιγιαρεάλ - Άρσεναλ 1-1 (highlights)



Βιγιαρεάλ - Άρσεναλ 1-1 (goals)





























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ