ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ στον τελικό ακόμα και χωρίς πόδι"

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δήλωσε στο PAOK TV ότι θέλει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου, ακόμα και χωρίς πόδι.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στο PAOK TV μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν θα είναι έτοιμος για τον τελικό. Ο Βιεϊρίνια έχοντας αρκετή διάθεση για χιούμορ, τόνισε ότι θα βοηθήσει τον Δικέφαλο με πόδι αλλά και χωρίς πόδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο ΠΑΟΚ TV: Για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα: "Ντάξει, δυσκολευόμαστε από μόνοι μας. Περίεργη σεζόν, δεν μπορέσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά τελειώσαμε όσο πιο ψηλά μπορούσαμε. Τώρα είναι ο τελικός. Θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα δείξαμε αντίδραση. Έπρεπε να δείξουμε την ποιότητά μας νωρίτερα, αλλά το κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον τελικό".

Για το αν κρατάει κάτι από το τελευταίο παιχνίδι ενόψει του τελικού: "Κρατάω την εμφάνιση. Είχε αλλαγές ο Παναθηναϊκός για ένα ντέρμπι. Στα 90 λεπτά ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι, αλλά ο τελικός θα είναι διαφορετικός. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ξέρουμε τι ομάδα θα πετύχουμε στον τελικό. Θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έχουμε παίξει άλλα τέσσερα παιχνίδια, γνωριζόμαστε καλά. Πρέπει να κερδίσουμε, όχι να παίξουμε".

Για το ότι οι δύο ομάδες παίζουν ταυτόχρονα: "Είναι η πρώτη φορά που είμαι εγώ και έγινε αυτό. Συνήθως είχαμε μια εβδομάδα για να ξεκουραστούμε για τον τελικό, φέτος θα έχουμε απλά τέσσερις μέρες. Φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολλά παιχνίδια στη Ευρώπη και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν το Κύπελλο. Αξίζουμε να βγούμε νικητές, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο".

Για το πώς είναι το πόδι του: "Εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα, με πόνο χωρίς πόνο, με πόδι χωρίς πόδι ή με μισό πόδι. Ήταν καλό που έπαιξα 20 λεπτά. Δύσκολο γιατί έμεινε εκτός για αρκετά παιχνίδια. Το αφήνω στον προπονητή. Είτε παίξω βασικός είτε αλλαγή είτε καθόλου, το σημαντικό είναι η ομάδα να πάρει το Κύπελλο".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ