ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βιεϊρίνια: "Ακόμη περιμένω από τον Λαόθ να μου εξηγήσει ποιο ήταν το πέναλτι"

Ο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό
Ο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό INTIME SPORTS

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια στις δηλώσεις του μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Λουξ στάθηκε στον Λαόθ, αναφέροντας ότι δημιούργησε ένα μπάχαλο στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Λουξ από τον Παναθηναϊκό χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ.

Ο Βιεϊρίνια στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στάθηκε στο πέναλτι και στον διαιτητή. "Ακόμα περιμένω από τον Λαόθ να μου εξηγήσει ποιο ήταν το λάθος" ανέφερε συγκεκριμένα.

Ενώ συνέχισε: "Δημιούργησε ένα μπάχαλο στο ματς ο διαιτητής. Μας έστειλε στα αποδυτήρια για αυτό που έγινε με τον Αϊτόρ και μας είπε ότι αν συνεχίσουν έτσι οι φίλαθλοι δεν θα συνεχίσει το ματς".

Για το παιχνίδι ανέφερε: "Το μόνο που μας άρεσε ήταν η αντίδραση μας στο δεύτερο μέρος. Αλλά όπως έχω πει, τους τελικούς δεν παίζουμε τους κερδίζουμε".

"Θέλαμε να είμαστε πιο ξεκούραστοι αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Θέλω να πω ένα συγγνώμη στον κόσμο, παλέψαμε μέχρι τέλους αλλά δεν μπορέσαμε. Θα τους δώσουμε περισσότερες χαρές. Ήρθαμε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε φέτος, θα προσπαθήσουμε του χρόνου" συνέχισε.

Για το συμβόλαιό του δήλωσε: "Η κόρη μου έχει σχολείο έως 15 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη θα είμαι, οπότε μέχρι τότε".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ