ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βγενόπουλος: "Τέλος στο θέμα"

Βγενόπουλος: "Τέλος στο θέμα"
Βγενόπουλος - Πατέρας

Βγενόπουλος: "Πήραν το μήνυμα τους αυτοί που έπρεπε". Με Γιούρκα, Κλέιτον στο Europa League

" Είδα διάφορα πράγματα στο γήπεδο και τα πήρα στο κρανίο. Το μήνυμα το πήραν αυτοί που έπρεπε και το επιπλέον που έχω να τους πω είναι να αφήσουν ήσυχη την ομάδα να παλέψει για να πετύχει τους στόχους της, δηλαδή το νταμπλ" είπε αρχικά ο κ. Βγενόπουλος με δηλώσεις του στην εφημερίδα ο "Φίλαθλος".

Για τον αν έχει κάνει πρόταση στον Βαρδή Βαρδινογιάννη να αγοράσει την ΠΑΕ ή θα το κάνει στο μέλλον τόνισε: " Αυτά είναι τρίχες. Εχω δηλώσει από τον Μάιο ότι δεν ασχολούμαι με το διοικητικό κομμάτι και μιλάω σαν φίλαθλος. Ενοχλήθηκα από κάποια πράγματα που με έβγαλαν από τα ρούχα μου και για αυτό μίλησα. Τελείωσε τώρα αυτό το θέμα".

Παύλος: "Έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του"

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος στην εφημερίδα "Goal". Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως ο Βγενόπουλος έχει άποψη και την εκφράζει: " Ο κ. Βγενόπουλος είναι μέτοχος του Παναθηναϊκού, μπορεί να έχει την οποιαδήποτε άποψη θέλει και να την εκφράζει όπως θέλει. Τίποτε άλλο".

Λιβαθηνός: "Πάντα φταίω εγώ"

Έντονη δυσαρέσκεια για τα όσα γράφονται περί σκληρής κριτικής του στον Νίκο Νιόπλια εξέφρασε ο Σπύρος Λιβαθηνός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "sportfm".

O άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αρνήθηκε ότι ανήκει στη μερίδα των ανθρώπων στους οποίους αναφέρθηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ.

" Δεν είναι δυνατόν να λέγονται και να γράφονται τέτοια πράγματα. Δεν ήμουν καν στο γήπεδο. Όταν είμαι στο γήπεδο, κάθομαι δίπλα στον κύριο Πατέρα, με τον οποίο έχουμε άριστη σχέση από την εποχή της συνεργασία μας στον Εθνικό για ενάμιση χρόνο. Πώς θα ήταν δυνατό να κάθομαι δίπλα του και να βρίζω τον προπονητή", τόνισε ο πρώην παράγοντας του "τριφυλλιού" στον NOVAΣΠΟΡ FM και συμπλήρωσε ότι "… τον Νιόπλια τον στηρίζω όσο κανένας άλλος και θέλω να πάει καλά γιατί είναι Έλληνας προπονητής".

Επίσης διέψευσε κατηγορηματικά ότι δήλωσε πως οι πράσινοι δε θα έπρεπε να είχαν αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ. " Είχα δηλώσει πως αν μία ομάδα έχει ανάγκες σε πολλές θέσεις, είναι προτιμότερο να μην δαπανά τόσα πολλά χρήματα για την απόκτηση ενός παίκτη και έγραψαν ότι είπα πως δεν έπρεπε να πάρουν τον Σισέ! Μακάρι να μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει πέντε Σισέ" ήταν τα λόγια του.

Ο Σπύρος Λιβαθηνός μίλησε και για τις επιλογές παικτών που είχε κάνει ο ίδιος όταν βρισκόταν στη διοίκηση του Τριφυλλιού.

" Εγώ δεν έκανα προγραμματισμό, ούτε προπονητή πήρα ούτε στον πάγκο έκατσα. Λέγανε πως ο κακομοίρης ο Λιβαθηνός έφερε "παλτά" στην ομάδα και βλέπουμε όλοι ότι αυτά τα "παλτά" είναι τώρα στην εθνική ομάδα. Ο Γκέκας, ο Βύντρα, ο Παπαδόπουλος, ο Τζιόλης, ο Μάντζιος, ο Σπυρόπουλος… Ούτε τον Σαλπιγγίδη τον έφερα για να κάνω κακό. Τώρα που δεν υπογράφει, λένε κάποιοι πως φταίει και πάλι ο Λιβαθηνός" είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος δήλωσε βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι αυτός που θα κατακτήσει στο τέλος τον τίτλο στην Σούπερ Λίγκα.

" Ο Παναθηναϊκός στα δύο τελευταία ματς έχει παίξει τα καλύτερα ημίχρονα που έχει κάνει φέτος, παρόλο που δεν κέρδισε. Λέμε όλοι πως καλό θα είναι να παίζει και όμορφο ποδόσφαιρο η ομάδα και να μην παίρνει μόνο τα αποτελέσματα, αλλά είδαμε πως έπαιξε καλά σε δύο παιχνίδια και δεν νίκησε σε κανένα από αυτά. Πάντως, είναι έξι βαθμούς μπροστά. Στα χέρια των παικτών είναι ο τίτλος και πιστεύω ότι για να μην πάρει το πρωτάθλημα θα πρέπει να έρθει ο κόσμος ανάποδα. Αν ο Παναθηναϊκός την Κυριακή περάσει από τη Λάρισα, νομίζω πως τα πράγματα τελειώνουν", τόνισε ο Σπύρος Λιβαθηνός.

Με Γιούρκα και Κλέιτον στο Europa League



Δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με τις προηγούμενες επιλογές εμπεριέχει η λίστα παικτών που δήλωσε ο Παναθηναϊκός στην ΟΥΕΦΑ για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων στο Europa League. Συγκεκριμένα, οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Σίλβα Κλέιτον θα είναι στις αποστολές για τα ματς με την Ρόμα στην φάση των "32" του θεσμού.

Χαρακτηριστικά, ο διεθνής αμυντικός δεν είχε δηλωθεί τον Αύγουστο, αφού αποκτήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος δεν υπολογίζονταν από τον Χενκ Τεν Κάτε και είχε μείνει επίσης εκτός πλάνων. Αναγκαστικά, ο τεχνικός των "πράσινων" έκοψε από την συγκεκριμένη λίστα τον Γιώργο Μαχλελή.

Να τονίσουμε πως οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού δήλωσαν 24 παίκτες (και όχι 25 που έπρεπε) στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία αφού δεν έχουν 4 αλλά 3 παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία. Τους Νίνη, Τζόρβα, Καραγκούνη. Ετσι στη δεύτερη λίστα δηλώθηκαν οι νεαροί Τάσος Λαγός και Ξενοφών Φέτσης.





























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ