ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Βέρτζος: "Δεν είμαστε σάκος του μποξ!"

Βέρτζος: "Δεν είμαστε σάκος του μποξ!"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός της Δόξας Δράμας, Άγγελος Βέρτζος, μίλησε για τις απανωτές ισοπαλίες που πήρε η ομάδα του από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα σε αυτά τα δύο παιχνίδια... "για την ιστορία της φανέλας που φοράμε".

Οι "μαυραετοί" είναι εδώ! Είναι παρόντες στο πρωτάθλημα της τρέχουσας περιόδου της Superleague και κάθε άλλο παρά ξεγραμμένοι είναι.

Το φώναξαν δυνατά με τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες που πήραν κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και σε αυτό ακριβώς στάθηκε και ο αρχηγός της ομάδας, Άγγελος Βέρτζος, στις δηλώσεις που έκανε την Δευτέρα (9/1) στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας (doxadramasfc.gr).

"Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση που τα δώσαμε όλα για την ομάδα, την ιστορία της και την φανέλα που φοράμε. Σεβόμαστε την φανέλα που φοράμε και οφείλουμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Σίγουρα νιώθουμε πιο δυνατοί πλέον, φωνάξαμε σε όλους ότι είμαστε εδώ και δεν είμαστε σάκος του μποξ!", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βέρτζος.

Σε ό,τι αφορά στις ομοιότητες που είχαν τα δύο αυτά παιχνίδια για τους "μαυραετούς", είπε: "Και στις δύο αναμετρήσεις δεχθήκαμε μεγάλη πίεση στην αρχή του αγώνα καθώς οι αντίπαλοι μας έψαξαν το γρήγορο γκολ. Στο σημείο αυτό χρειάζεται πάντα στο ποδόσφαιρο να έχεις και λίγη τύχη πέρα από την ικανότητα να αμυνθείς ικανοποιητικά. Κρίνοντας τις ευκαιρίες που είχαν οι αντίπαλοι μας θεωρώ ότι ήταν μεν φυσιολογικό να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες, όμως ήταν δε και δίκαιο να μείνει το μηδέν και να επιβραβευτεί η δική μας προσπάθεια. Άλλωστε εμείς δείξαμε ότι είμαστε ικανοί να αντέξουμε την πίεση και να κερδίσουμε βαθμούς από παιχνίδια πολύ δύσκολα".

Σε ερώτηση για το ποιο παιχνίδι ήταν δυσκολότερο, ο αρχηγός της Δόξας τόνισε: " Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός μας πίεσε περισσότερο από την ΑΕΚ. Τόσο όταν ξεκίνησε το παιχνίδι όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα. Είναι πιο δυνατή ομάδα, είναι ο πρωταθλητής και μας δυσκόλεψε πολύ είναι η αλήθεια. Για εμάς ο χρόνος μέσα στο παιχνίδι λειτούργησε θετικά καθώς όσο περνούσε η ώρα πιστεύαμε όλο και περισσότερο στο θετικό αποτέλεσμα και κοιτάξαμε εν τέλει τον αντίπαλο στα μάτια και πήραμε την ισοπαλία".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ