ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Βέροια-Ατρόμητος 1-1

Βέροια-Ατρόμητος 1-1
Βέροια-Ατρόμητος

Το τελικό 1-1 μπλέκει τον Ατρόμητο σε σοβαρές περιπέτειες. Η Βέροια αποχαιρέτησε την κατηγορία

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βέροια (Λεωνίδας Υφαντίδης): Αποστολίδης, Σαμαράς (55' Αλεξίου), Ζέεντορφ, Τσιμπλίδης (71' Μπικόφσκι), Ζέλσον, Κριβοκάπιτς, Καμάλ, Πετκάκης (50' Παρμαξίδης), Μελαμπιανάκης, Βασιλακάκης, Τζιοβανίνι.

Ατρόμητος (Πάουλο Κάμπος): Μιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Ρόβας, Κριπιντίρης, Τρέχο (89' Σίριο), Ολιβέιρα, Περόνε, Λε (76' Καμινιώτης), Τσίγκας (82' Λουτσιάνο), Ανατολάκης.

Διαιτητής: Μαζαράκος (Άρτας)

Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νίας), Γκάγκας (Λάρισας)

Τέταρτος διαιτητής: Πολατιάν (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: Βασιλακάκης, Ζέλσον, Μπικόφσκι, Παρμαξίδης (Βέροια), Τρέχο, Τσίγκας, Ανατολάκης, Καμινιώτης (Ατρόμητος)

Κόκκινες κάρτες: -
Με μια ματιά
Αποχαιρέτησε την Α' Εθνική η Βέροια, η οποία ήρθε στην έδρα της ισόπαλη 1-1 με τον Ατρόμητο, σε αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Η μακεδονική ομάδα έφτασε τους 23 βαθμούς και βρίσκεται 4 πίσω από τον Εργοτέλη, διαφορά που δεν μπορεί να καλυφθεί την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 52' με τον Ζέλσον, ενώ ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 56' με τον Ρόβα.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, η μέν Βέροια για να ελπίζει σε παραμονή, ο δε Ατρόμητος για να την εξασφαλίσει. Παρόλα αυτά το παιχνίδι ήταν πολύ κακό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν δημιουργήθηκαν σπουδαίες φάσεις.

Η Βέροια κατάφερε να προηγηθεί σχεδόν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 52ο λεπτό ο Ζέλσον έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Οι πανηγυρισμοί όμως κράτησαν για μόλις 4 λεπτά, αφού στο 56' ο Ρόβας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη ισοφαρίζοντας σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πάντως, η Βέροια είχε τον έλεγχο του αγώνα, πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Τζιοβανίνι στο 86', αλλά το τέρμα δεν μέτρησε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Έτσι η Βέροια αποχαιρέτησε την κατηγορία, ενώ ο Ατρόμητος θα χρειαστεί θετικό αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο για να γλιτώσει από τον υποβιβασμό.
Συνέντευξη Τύπου
Λεωνίδας Υφαντίδης: " Τα παιδιά ελπίζανε ότι μπορούσανε μέσα από τα τρία-τέσσερα παιχνίδια που απέμεναν να ανατρέψουν την κατάσταση και να παραμείνουν στην κατηγορία. Δυστυχώς οι αμυδρές ελπίδες μας έσβησαν και πλέον πρέπει να κοιτάζουμε τον προγραμματισμό για του χρόνου.

Αγωνιστικά, πιστεύω ότι η ομάδα μου έπαιξε αρκετά καλά, αν εξαιρέσουμε τα πρώτα είκοσι λεπτά. Δημιουργήσαμε στο τέλος του πρώτου μέρους δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος πιστεύω ότι είχαμε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι. Για το γκολ, όπως το έχω από την μεριά μου, νομίζω ότι είναι κανονικό και δυστυχώς ακυρώθηκε, οπότε μείναμε στην ισοπαλία

".

Πάουλο Κάμπος: " Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αλλά νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνουνε κάτι παραπάνω από την στιγμή που σε κάθε παιχνίδι έχουμε έξι επτά τραυματίες. Τουλάχιστον δουλέψαμε τέσσερις μέρες και ξέρω ότι η απουσία πολλών σημαντικών παικτών κάνουν τη διαφορά. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά που δώσανε αυτό το παιχνίδι, γιατί παίξανε με υψηλό ηθικό και δουλέψανε πάρα πολύ σκληρά. Ελπίζω ο βαθμός που πήραν θα μας δώσει ώθηση για το ματς με τον Άρη στον ημιτελικό του κυπέλλου".

Γιάννης Αλεξίου: " Ηταν μία δύσκολη χρονιά. Δεν τα καταφέραμε. Ειμαστε όλοι πικραμένοι, δυσαρεστημένοι, αν και στον αγώνα παίξαμε αυτό που έπρεπε. Το γκολ πιστεύω ότι ακυρώθηκε λανθασμένα. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και χάσαμε τις ελπίδες παραμονής".
Όλα τα λεφτά...
Η ομάδα της Βέροιας έπαιξε για την ιστορία της και δεν... χαρίστηκε στον Ατρόμητο, αν και οι ελπίδες της για παραμονή ήταν μόνο μαθηματικές και όχι ρεαλιστικές. Αξίζουν συγχαρητήρια στους Ημαθιώτες για την εμφάνισή τους.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Ο Ατρόμητος διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, γεγονός που ίσως στοιχίσει στο σύλλογο την παραμονή του στα "μεγάλα σαλόνια". Από εκεί που φαινόταν σίγουρη η παρουσία του στη Super League, τώρα τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα για την ομάδα του Περιστερίου.
To Live του αγώνα...
Συνθέσεις ομάδων
Βέροια (Λεωνίδας Υφαντίδης): Αποστολίδης, Σαμαράς, Ζέεντορφ, Τσιμπλίδης, Ζέλσον, Κριβοκάπιτς, Καμάλ, Πετκάκης, Μελαμπιανάκης, Βασιλακάκης, Τζιοβανίνι.

Ατρόμητος (Πάουλο Κάμπος): Μιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Ρόβας, Κριπιντίρης, Τρέχο, Ολιβέιρα, Περόνε, Λε, Τσίγκας, Ανατολάκης.

Διαιτητής: Μαζαράκος (Άρτας)



1' Έναρξη αγώνα
8' Σχόλιο
Ισορροπημένο το ματς στα πρώτα του λεπτά.
15' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Τρέχο
31' Σχόλιο
Κακό το θέαμα στη Βέροια, δίχως φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
41' Κίτρινη κάρτα Βέροια Βασιλακάκης
44' Ευκαιρία Βέροια
Τετ α τετ του Ζέεντορφ με τον Μιχαηλίδη, αλλά το σουτ του παίκτη της Βέροιας κατέληξε ψηλά άουτ.
45' Ευκαιρία Βέροια
Νέα ευκαιρία για τη Βέροια. Ο Καμάλ τροφοδότησε τον Ζέλσον, ο οποίος έκανε το πλασέ, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
50' Αλλαγή παίκτη Βέροια
Ο Παρμαξίδης στη θέση του Πετκάκη.
52' Γκολ Βέροια Ζέλσον
Ο Καμάλ έστρωσε στον Ζέλσον, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή "έγραψε" το 1-0.
53' Κίτρινη κάρτα Βέροια Ζέλσον
55' Αλλαγή παίκτη Βέροια
Ο Αλεξίου στη θέση του Σαμαρά.
56' Γκολ Ατρόμητος Ρόβας
Με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ο Ρόβας ισοφάρισε σε 1-1.
57' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Τσίγκας
70' Σχόλιο
Οι δύο ομάδες προσπαθούν για το γκολ της νίκης.
70' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Ανατολάκης
71' Αλλαγή παίκτη Βέροια
Ο Μπικόφσκι στη θέση του Τσιμπλίδη.
73' Κίτρινη κάρτα Βέροια Μπικόφσκι
76' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Καμινιώτης στη θέση του Λε.
79' Κίτρινη κάρτα Βέροια Παρμαξίδης
82' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Λουτσιάνο στη θέση του Τσίγκα.
89' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Σίριο στη θέση του Τρέχο.
91' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Καμινιώτης
94' Λήξη αγώνα


























TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ