ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Υπερήφανος για τους παίκτες"

Βεργέτης: "Υπερήφανος για τους παίκτες"
INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Αστέρα με τον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν καλή διαχείριση του αγώνα μετά το 2-0.

"Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και αυτό το γκολ μας έδωσε ψυχολογική ανάταση.

Ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με το δοκάρι και νας μας δυσκολέψει, αλλά μετά το 2-0 εμείς κάναμε πολύ καλή διαχείριση του αγώνα", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, και συνέχισε:

Παρακολουθείστε την 13η εκπομπή Super BALL αυτή την Κυριακή (01/12) στις 21:00. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Καλεσμένος στο studio της εκπομπής ο διεθνής επιθετικός Δημήτρης Παπαδόπουλος.

"Δεν θέλω να μιλάω ατομικά για παίκτες. Όλα τα παιδιά είναι διαθέσιμα. Είμαι περήφανος που δουλεύω μαζί τους και στενοχωριέμαι κάθε φορά για τα παιδιά που δεν παίζουν.

Ο Τσίμο Ναβάρο είχε κάποια συνεχόμενα ματς και χωρίς να είναι κακός, δεν ήταν ο Τσίμο που έχουμε συνηθίσει.

Αποφάσισα, λοιπόν, να χρησιμοποιήσω τον Καράσκο που ήταν πολύ καλός στις προπονήσεις".

Ερωτηθείς για τα τρία γκολ της ομάδας του, είπε: "Ο Παναιτωλικός δεν ήταν αδύναμος, είναι πολύ καλή ομάδα.

Είχα πει στα παιδιά ότι πρέπει να βελτιώσουμε το ποσοστό ευστοχίας μας. Δεν ζητάω να μπαίνουν όλα, αλλά έστω το 1/4 των φάσεων. Αυτό το ποσοστό είχαμε σήμερα".

Τέλος, για τον τραυματισμό του Ντε Μπλάσις (αποχώρησε αναγκαστικά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους) είπε: "Εχει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική. Να φύγει πρώτα το πρήξιμο και από Δευτέρα θα ξέρουμε".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ