ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους"

Βεργέτης: "Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους"
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του μετά την ιστορική πρόκριση του Αστέρα επί της Μάιντς, τονίζοντας το πάθος και την ψυχή που είχαν κόντρα στη γερμανική ομάδα.

"Ό,τι και να πω για τα παιδιά ήταν λίγο. Είχαν πάθος, ψυχή κατέθεσαν τα πάντα στο γήπεδο, κάναμε τα δέοντα και εμείς από τον πάγκο και τα παιδιά.

Η ομάδα είχε ελλιπή προετοιμασία, όταν όμως στο ποδόσφαιρο παίζεις με ψυχή και πάθος τότε η μοίρα, η τύχη ο θεός είναι μαζί σου.

Δεν φοβήθηκα ούτε εγώ ούτε οι παίκτες στην κλήρωση. Είχαμε ατυχίες, τραυματισμούς, έλλειψη προετοιμασίας, πολλά παιδιά ήρθαν πριν τη Ροβανιέμι στην ομάδα, όμως προσπαθήσαμε πολύ να αντεπεξέλθουμε και το καταφεραμε στο μέγιστο βαθμό.

Είχαμε κοντά τις γραμμές και αυτό επέτρεψε στη Μάιντς να κάνει λίγες ευκαιρίες, είχαμε καλή αμυντική οργάνωση και το παλέψαμε.

Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους και υλοποίησαν κάθε ανάγκη που είχε η ομάδα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova αμέσως μετά τη σπουδαία πρόκριση του Αστέρα στα πλέι οφ του Europa League με το 3-1 επί της Μάιντς .

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ