ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: ''Συμπληρώνουμε ένα χρόνο στο γήπεδο''

Βεργέτης: ''Συμπληρώνουμε ένα χρόνο στο γήπεδο''
Βεργέτης INTIME SPORTS

Ο παράγοντας που επηρέασε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον Ατρόμητο ήταν η κούραση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής Στάικος Βεργέτης.

Αρχικά ανέφερε ο προπονητής του Αστέρα μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο: ''Προσπαθήσαμε με όλες τις δυνάμεις μας να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Είχαμε πολύ καλή αμυντική οργάνωση και παίξαμε σωστά στις γραμμές. Η κόπωση όμως μας κατέβαλε και δεν μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί. Χάσαμε τον επιθετικό προσανατολισμό μας με τις αλλαγές, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν πολύ για να κρατήσουν τον βαθμό''.

Για την αλλαγή του Πάρα: ' 'Δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ο ίδιος ήθελε βέβαια να μείνει και να το παλέψει, αλλά αποφασίσαμε να βγει''.

Για την ισοπαλία και κατά πόσο ήταν στο πρόγραμμα: ''Το πρώτο ζητούμενο όταν πηγαίνεις στην Τούμπα, αλλά και στο Περιστέρι είναι το μηδέν στην άμυνα. Το καταφέραμε στους δύο αγώνες. Θέλαμε να είμαστε απειλητικοί, αλλά δεν μπορέσαμε. Υπάρχει η κόπωση, συμπληρώνουμε ένα χρόνο από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Προερχόμαστε από ένα εξουθενωτικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχουμε μία ημέρα λιγότεη ξεκούραση από τον αγώνα της Κυριακής (31/5). Λογικό είναι να βγάλει περισσότερη επιθετικότητα ο αντίπαλος. Είναι τελικοί όλα τα παιχνίδια και τα έξι. Τα αναλύουμε, προετοιμαζόμαστε για τον αντίπαλο κάθε φόρα. Θα δούμε πού έχουμε φτάσει. Όλη μας η προσοχή είναι στην Κυριακή''.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ