ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Δικαιούταν κάτι καλύτερο ο Παναιτωλικός"

Βεργέτης: "Δικαιούταν κάτι καλύτερο ο Παναιτωλικός"
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης τόνισε πως με βάση την εικόνα του αγώνα ο Παναιτωλικός μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι και στάθηκε στην αποτελεσματικότητα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης στην συνέντευξη Τύπου μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού:

"Περιοριστήκαμε σε αμυντικό ρόλο. Στην επανάληψη κρατήσαμε καλύτερα την μπάλα, αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να φανούμε απειλητικοί. Κάναμε δύσκολη τη ζωή μας, αφού αστοχήσαμε στο πέναλτι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναιτωλικού, που πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις αλλά δεν παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει", τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και ανέλυσε τους λόγους που η ομάδα του δεν κατάφερε να είναι επιθετική:

"Η φιλοσοφία μας είναι πάντα ίδια. Να έχουμε κατοχή και να παίζουμε δημιουργικό, επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς σε κάθε ματς και κάθε Κυριακή να το πετυχαίνεις. Το κάναμε με τον Εργοτέλη αλλά χάσαμε. Και στα δύο αυτά ματς όμως είχαμε το ίδιο αγωνιστικό πλάνο".

Ο Στάικος Βεργέτης δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ο Παναιτωλικός δικαιούταν κάτι παραπάνω στο ματς: "Το αποτέλεσμα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι άδικο με βάση την εικόνα του αγώνα. Το γήπεδο εξάλλου είναι καθρέφτης. Εμείς θα θέλαμε να είχαμε βρει ένα ακόμη γκολ στο πέναλτι. Ο Παναιτωλικός δικαιούταν κάτι καλύτερο, απλά εμείς ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί".

Τέλος, ο τεχνικός του Αστέρα μίλησε και για παιχνίδια που ακολουθούν: "Πρέπει να μπολιάσουμε το ρόστερ με νέα παιδιά. Το έχουμε κάνει ήδη σε κάποιο βαθμό. Υπάρχει και το κίνητρο να μην ξεφύγουν οι υπόλοιποι αντίπαλοι μας ενόψει πλέι οφ. Αυτό μας ωθεί να κάνουμε κάποιες αλλαγές αλλά με σύνεση".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ