STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 0-1
INTIME SPORTS

Σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο για τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο με το γκολ του Σανκαρέ στο 64' να σφραγίζει το τελικό 0-1. Καλύτερος ο Παναιτωλικός, δικαίως φωνάζει για την φάση του 90', στην ανατροπή του Μπόγιοβιτς από τον σκόρερ.

Στους 54 βαθμούς έφτασε ο Αστέρας Τρίπολης μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του Παναιτωλικού, χάρη σε ένα γκολ του Σανκαρέ στο 64ο λεπτό με προβολή και μετά από κόρνερ του Τσαμπούρη.

Πρόκειται για κανονική... απόδραση των Αρκάδων, αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά έπεσαν επάνω στον πολύ καλό Μπαντή, που αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο Ζαχαριάδης είχε μια κακή διαιτησία αφού έδωσε ένα εύκολο πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων (ο Μπρακάλι μπλόκαρε το χτύπημα του Μπαράλες) και αρνήθηκε ένα... μαρς για τον Παναιτωλικό σε άτσαλο μαρκάρισμα του σκόρερ πάνω στον Μπόγιοβιτς στο 90'.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Βοηθοί: Ιορδάνης Δημητριάδης (ΕΠΣ Καστοριάς), Γεώργιος Γεωργιάδης (ΕΠΣ Κοζάνης)

Τέταρτος: Στέφανος Μαντάκης (ΕΠΣ Ημαθείας)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Μπικέ, Κούσας, Ανέν (81' Κουτρομάνος), Γοδόι, Μαρτίνες, Σφακιανάκης, Μπακάκης (75' Μύγας), Καμαρά, Μπούντιμιρ (56' Μπόγιοβιτς).

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κοντοές, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις (90+1' Κυριακόπουλος), Εντό, Βάλντο (65' Ναβάρο), Μπαράλες (84' Χουάνμα).

Γκολ: -/ 64' Σανκαρέ

Κίτρινες κάρτες: 37' Μπούντιμιρ, 75' Μπόγιοβιτς, 82' Κούσας, 82' Σφακιανάκης, 90' Μύγας / 28' Κοντοές, 59' Σανκαρέ

Κόκκινες κάρτες: 88' Κοντοές (2η κίτρινη)

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE της αναμέτρησης

Ανασκόπηση αγώνα

Δίχως τέρμα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε αυτό το διάστημα, ωστόσο δεν βρήκαν τον τρόπο να απειλήσουν ευθέως τον Αστέρα Τρίπολης που κρατούσε την πίεση μακριά από τα καρέ του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ως αρχικό τους μέλημα την διαφύλαξη στα μετόπισθεν και προσπάθησαν κυρίως με αντεπιθέσεις να αιφνιδιάσουν τον Παναιτωλικό.

Ένα σουτ του Μπούντιμιρ στο 24' που κόντραρε τελευταία στιγμή ο Ζησόπουλος και η -μόλις άουτ- κεφαλιά του Μπικέ αμέσως μετά ήταν οι καλύτερες στιγμές της ομάδας του Μάκη Χάβου, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης που ισορρόπησε μετά το 30', είχε ένα καλό σουτ του Εντό που μπλόκαρε ο Μπρακάλι στο 13' και τις άστοχες προσπάθειες των Μπουνάφο (39') και Ντε Μπλάσις (42').

Πολύ καλός ήταν ο ρυθμός στο ξεκίνημα της επανάληψης, όπου και πάλι ο Παναιτωλικός μπήκε ορμητικά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας σε κέφια τον Μαρτίνες με τις εξαιρετικές ντρίμπλες του. Οι φιλοξενούμενοι ακολουθούσαν σε κάποιες στιγμές το γρήγορο τέμπο, δίχως όμως να απειλούν. Το ίδιο και οι γηπεδούχοι παρά την υπεροχή τους.

Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, όταν από κόρνερ του Τσαμπούρη στο 64', ο Σανκαρέ με δυνατή προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπρακάλι για το 0-1.

Ο Παναιτωλικός έψαξε για την ισοφάριση αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Μπαντής έσωσε την εστία του. Αρχικά στο 77' σε σουτ του Μαρτίνες και ένα λεπτό αργότερα με ισάριθμες επεμβάσεις σε διπλή προσπάθεια του Καμαρά σε τετ-α-τετ!

Ο Ζαχαριάδης είδε πέναλτι στο 82' για χέρι του Κούσα σε σέντρα από δεξιά (δεν φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση) αλλά ο Μπρακάλι μπλόκαρε το χτύπημα του Μπαράλες από την άσπρη βούλα! Στο 88' ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με δέκα παίκτες (αποβολή του Κοντοέ με δεύτερη κίτρινη), ενώ στο 90' ο Μπόγιοβιτς τσίμπησε την μπάλα και ανατράπηκε από τον Σανκαρέ (υπάρχει πέναλτι) αλλά ο Ζαχαριάδης έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Ο στόπερ των φιλοξενούμενων έβαλε σωτήρια κόντρα σε δυνατό σουτ του Γοδόι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι βρήκε νικητή τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Μπαντής έκανε σπουδαία εμφάνιση και σταμάτησε τους παίκτες του Παναιτωλικού όσες φορές επιχείρησαν να σκοράρουν. Ειδικά η διπλή επέμβαση του στο 78' απέναντι στον Καμαρά ήταν καθοριστική για να αποδράσει ο Αστέρας Τρίπολης με το τρίποντο από το Αγρίνιο.

Η απογοήτευση

Ο Μάριο Μπούντιμιρ δεν δικαίωσε τον Μάκη Χάβο για την εμπιστοσύνη του και δεν βοήθησε τον Παναιτωλικό με την εν γένει παρουσία του. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλά ο Μπούντιμιρ δεν κατάφερε να πάρει σωστές θέσεις στην αντίπαλη περιοχή και να απειλήσει. Δικαίως αντικαταστάθηκε από το 56'.

Στατιστικά αγώνα

0 Goal 1
0 Ασίστ 1
14 Τελικές Προσπάθειες 5
8 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
2 Κεφαλιές 1
2 Αποκρούσεις 7
9 Επεμβάσεις 24
19 Κλεψίματα 16
13 Φάουλ 19
2 Οφσάιντ 1
8 Κόρνερ 3
50 Λάθη 55
7/30 Γεμίσματα 3/13
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ