ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Αγχωτική αλλά σημαντική νίκη"

Βεργέτης: "Αγχωτική αλλά σημαντική νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης γνωρίζει και ο ίδιος πως η ομάδα του δεν απέδωσε με βάση τα στάνταρ της στο ματς με τον Πλατανιά για αυτό και χαρακτήρισε πολύ σημαντική την επικράτηση επί της ομάδας των Χανίων.

Η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης επικράτησε του Πλατανιά με 1-0 χάρη σε γκολ του Ιγκλέσιας αλλά η ομάδα του Στάικου Βεργέτη απείχε πολύ σε απόδοση από τα στάνταρ που μας είχε συνηθίσει. Κάτι στο οποίο στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο νεαρός τεχνικός των Αρκάδων χαρακτηρίζοντας για αυτό το λόγο πολύ σημαντική την επικράτηση επί της ομάδας των Χανίων.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Σήμερα πετύχαμε μια αγχωτική αλλά σημαντική νίκη. Σε μεγάλα διαστήματα δεν ήμασταν καλοί, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μέτρια εικόνα και ταχύτητα. Στο δεύτερο η ομάδα έγινε πιο επιθετική και διεκδίκησε πιο πολύ τη νίκη.

Για μια ακόμα φορά δεν φτάσαμε αποδόσεις άλλων αγώνων. Τελείωσε μια μακρά περίοδος με συνεχόμενα παιχνίδια και πλέον με πιο ποιοτικές προπονήσεις να ανεβάσουμε ταχύτητα στην ομάδα".

Για την εικόνα της ομάδας του είπε:
"Δεν θα σταθώ στην κούραση. Μας έχουν λείψει πολύ κάποιες συγκεκριμένες προπονήσεις. Αυτές θα αλλάξουν την ταχύτητα της ομάδας. Η ομάδα έχει μέτρια ταχύτητα γιατί δεν κάνουμε προπονήσεις όπως πρέπει. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ