CHAMPIONS LEAGUE

Βέντερ Βρέμης-Ρεάλ Μαδρίτης 3-2

Βέντερ Βρέμης-Ρεάλ Μαδρίτης 3-2
Σανόγκο, Χουντ, Βέντερ Βρέμης

Στο Καραϊσκάκη θα διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης διατήρησε ζωντανές η Βέντερ Βρέμης μετά την νίκη της με 3-2 επί της Ρεάλ Μαδρίτης

Η ομάδα του Τόμας Σάαφ πήρε έστω και δύσκολα το "τρίποντο" κόντρα στην "Βασίλισσα" διατηρώντας τις όποιες ελπίδες πρόκρισης για την επόμενη φάση αφού έφτασε τους έξι βαθμούς, ενώ οι Ισπανοί έμειναν στην πρώτη θέση παραμένοντας στους οκτώ βαθμούς.
Αυτό που αναζήτησαν στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι το κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο όταν στο 5' ο Ρόζενμπεργκ εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο της μπάλας, από την ισπανική άμυνα, και χάρη στον ώμο του Σανόγκο από κοντά πλάσαρε τον Κασίγιας ανοίγοντας το σκορ.

Το γκολ φάνηκε να αντιδρά θετικά για τους φιλοξενούμενους που μόλις εννέα λεπτά αργότερα, με τον Ρομπίνιο έφτασε στην ισοφάριση. Ο Βραζιλιάνος σταρ έχοντας μπροστά του τον Πάσανεν κατάφερε να πλασάρει με εξαιρετικό τρόπο από την γωνία της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα στην αντίπαλη πλευρά των διχτύων του Βάντερ.

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει από νωρίς μια "άγρια" ομορφιά με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτά και να αναζητούν σε κάθε φάση το γκολ, με τους "πράσινους" ωστόσο να έχουν προβλήματα στην τελική πάσα λόγω και της απώλειας του Ντιέγκο.

Αυτό κατάφερε να πετύχει η Βέντερ Βρέμης πριν κλείσει το πρώτο μέρος. Στο 40' μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Ρόζενμπεργκ από την δεξιά πλευρά που πέρασε τους Γκάγκο και Σέρχιο Ράμος, ο Σανόγκο εκμεταλεύτηκε την σέντρα του συμπαίκτη του και με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Κασίγιας, διαμορφώνοντας το 2-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με καλύτερη ψυχολογία κατάφεραν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα αφού διεύρυναν το σκορ στο 3-1. Ο μέσος της Βέρντερ βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με εξαιρετικό "τσίμπιμα" με το αριστερό πριν από τον Κασίγιας, έκανε το 3-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των χιλιάδων οπαδών τους.

Οτι δεν κατάφερε από θέση τετ α τετ στο 56' ο Φαν Νιστελρόι το σημείωσε στο 71' με ένα πλασέ εξαιρετικό πάνω από τον Βάντερ, μειώνοντας και πάλι το σκορ.

Οι παίκτες του Σάαφ γνωρίζοντας ότι όλα "κρέμονται" σε μια "κλωστή" διαφύλαξαν το υπέρ τους αποτέλεσμα στο τελευταίο 15λεπτο προσέχοντας τα μετόπισθεν κυρίως και με την λήξη του ματς από τον Πίτερ Φινκ, πανηγύρισαν μια νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση, την οποία και θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν στο "Καραϊσκάκη", έχοντας στην σύνθεσή τους και τον Βραζιλιάνο, Ντιέγκο.

Διαιτητής: Πίτερ Φινκ (Ολλανδία)
Κίτρινες: Χουντ / Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Ντιαρά

Οι συνθέσεις των ομάδων

Βέντερ Βρέμης (Τόμας Σάαφ): Βάντερ, Πάσανεν, Νάλντο, Μπάουμαν, Βράνιες, Φριτζ (6' Τόσιτς), Ρόζενμπεργκ, Χουντ (76' Χάρνικ), Σανόνγκο (88' Αλμπέρτο), Γιένσεν, Μερτεσάλκερ.

Ρεάλ Μαδρίτης (Μπερντ Σούστερ): Κασίγιας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Ντιαρά, Ραούλ, Γκάγκο (58' Ιγκουάιν), Ρομπίνιο (75' Ρόμπεν), Μαρσέλο, Γκούτι, Φαν Νίστερλοϊ, Μετζλεντέρ.





















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ