CHAMPIONS LEAGUE

Βενγκέρ: "Να μείνουμε προσγειωμένοι"

Βενγκέρ: "Να μείνουμε προσγειωμένοι"
Βενγκερ

Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε πανευτυχής για τη νίκη επί της Σεβίλλης, όμως τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μείνει προσγειωμένη

Ο Αρσέν Βενγκέρ, εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, δήλωσε: " Πάνω απ' όλα είμαι χαρούμενος για το πνεύμα και τον τρόπο που παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να ήμασταν λίγο τυχεροί στο πρώτο γκολ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι. Ίσως το 3-0 να είναι βαρύ για τη Σεβίλλη και κολακευτικό για εμάς. Όταν έχεις αβαντάζ δυο γκολ και ο αντίπαλος προσπαθεί να επιτεθεί, είναι πιο εύκολο να σκοράρεις στην αντεπίθεση".

Ο Γάλλος προπονητής των "κανονιέρηδων" συμπλήρωσε: " Δεν δεχθήκαμε γκολ και δείξαμε μεγαλύτερη ωριμότητα στην τακτική μας σε σχέση με ένα χρόνο πριν. Θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να γνωρίζουμε ότι οφείλουμε να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Ελπίζω κάποια στιγμή να επεκταθεί ακόμα περισσότερο η χωρητικότητα του γηπέδου. Να φτάσει στις 100.000 θέσεις".

Στον αντίποδα, ο προπονητής της Σεβίλλης, Χουάντε Ράμος, παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Άρσεναλ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: " Χάσαμε γιατί η αντίπαλός μας ήταν ανώτερη. Παρά το γεγονός ότι μερικές στιγμές είχαμε την κατοχή της μπάλας, δεν καταφέραμε να πάρουμε πλεονέκτημα. Η άμυνα της Άσεναλ μας σταμάτησε. Τώρα παίζουμε σε μία πολύ πιο απαιτητική διοργάνωση από αυτή που συμμετείχαμε τις προηγούμενες σεζόν. Στο πρώτο γκολ ήμασταν άτυχοι και το τρίτο προήλθε από αμυντικό λάθος. Σε τέτοιο επίπεδο τα λάθη στοιχίζουν".



TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ