ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βελέντζας: "Με τα προβλήματα που είχαμε ο πόντος που πήραμε είναι σαν νίκη"

Ο Λευτέρης Βελέντζας στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό
Ο Λευτέρης Βελέντζας στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Βελέντζας, ο οποίος ανέλαβε χρέη προπονητή κόντρα στον Ολυμπιακό, δήλωσε στην COSMOTE TV ότι οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν στο τέλος έναν πολύτιμο βαθμό.

Ο Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0) με τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη του για την παραμονή στη Super League Interwetten.

Ο Λευτέρης Βελέντζας, ο οποίος κάθισε στον πάγκο αντί του Τζανλούκα Φέστα, δήλωσε αμέσως μετά το ματς ότι οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής και πήραν ένα σπουδαίο πόντο που είναι σαν νίκη, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε η ομάδα λόγω κορονοϊού, αλλά και επειδή το πέτυχε κόντρα στους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βελέντζας στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Ριζούπολη: "Νομίζω με τα προβλήματα που είχαμε ο πόντος αυτός είναι σαν να πήραμε μια νίκη, ιδιαίτερα κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχουμε τρομερό πρόβλημα τις τελευταίες εβδομάδες λόγω κορονοϊόυ.

Το πρόβλημα είναι ότι πηγαίνει και στις οικογένειές μας και διαιωνίζεται. Παίξαμε με παιδιά της Κ-19. Πίστευα ότι θα αναβληθεί η αγωνιστική λόγω του κορονοϊού. Τα παιδιά έδωσαν πραγματικά κατάθεση ψυχής για να πάρουμε βαθμό".

Για το αν η ομάδα δείχνει ότι έχει μέταλλο μετά τις ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: "Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, μας αδικούν τα αποτελέσματα. Σιγά σιγά θα βγουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ