ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Βαζάκας αντί Παντελίδη

Βαζάκας αντί Παντελίδη
Βαζάκας INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Βαζάκας επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου διαδεχόμενος τον Σάββα Παντελίδη

Η φημολογία που είχε αναπτυχθεί από το βράδυ της Δευτέρας επιβεβαιώθηκε με τον Γιώργο Βαζάκα να επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Γρεβενιώτης τεχνικός πρόκειται να διαδεχθεί τον Σάββα Παντελίδη που χθες ουσιαστικά έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Βόλου.

Ο Βαζάκας είναι χαρακτηριστικό ότι θα πιάσει για δεύτερη φόρα φέτος δουλειά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ως τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου καθώς είχε ξεκινήσει την χρονιά.

Ακολούθως τον είχε διαδεχθεί ο Σούλης Παπαδόπουλος τον οποίο διαδέχθηκε ο Σάββας Παντελίδης για να έχουμε τώρα την επιστροφή του Γρεβενιώτη τεχνικού.

Ο Βαζάκας θα προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες του το απόγευμα, αφού πρώτα παρουσιαστεί κυρίως σε όσους ήρθανε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς οι υπόλοιποι τον γνωρίζουν.

Ως άμεσος συνεργάτης του θα παραμείνει ο Αντώνης Μάνδαλος, ενώ θα γίνει κίνηση για την πρόσληψη γυμναστή. Κι όσο για το «ντεμπούτο» του θα γίνει κόντρα στην πρώην ομάδα του τον Ηρακλή Ψαχνών, από τον οποίο αποχώρησε πριν από έναν περίπου μήνα και είχε μεταπηδήσει όταν είχε αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ